Török foci

Ha van bunda Törökországban, itt logikus lenne - tipp a mai legfontosabb meccsre

  • varin

Zárt kapuk és a hazai csapat számára nulla tét, ilyenkor érdemes lehet a meglepetésre fogadni.

Angol amatőr ligás beharangozóval készültünk nektek mára, de a Nations League-ben sem rendeznek mérkőzéseket. Így ami maradt mára, az egy török mérkőzés, a Göztepe-Rizespor összecsapás.

{"headTitle":"Göztepe-Rizespor","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-17 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Göztepe","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Rizespor","odds":"4.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A 21. fordulóból elhalasztott mérkőzés fogadási szempontból nem tűnik könnyű prédának, több okból sem. Egyrészt egyik csapat rosszabb formában van, mint a másik, másrészt pedig a hazai pályán játszó, elméletileg favorit Göztepe számára nincs is semmi tétje a 90 percnek. Az ízmiriek három vereségből érkeznek úgy, hogy gólt sem szereztek a piros-sárgák, ráadásul a sereghajtó Kayserispor és a 13. helyezett Kasimpasa is verte őket.

Nem véletlen a közel duplázós hazai szorzó, a Göztepe számára semmilyen tét nincs már. Az EL-selejtezőt érő 4. hely 15 pontra van tőlük, míg a kiesést jelentő 16. pozíció 8 helyre és 9 pontra - ami akkor sem csökkenne, ha ma pontot sem szereznének.

Az egységekre viszont óriási szüksége lenne a vendégeknek, ahol egy ismerős nevet is találunk. A Fehérvárban megforduló Marko Scsepovics május közepéig azonban nem állhat a csapat rendelkezésére. Pedig nagy szüksége lenne a rizei csapatnak minden segítségre, hiszen a csapat az utolsó nyolc meccséből hatot is elveszített, csupán két döntetlenre voltak jók. A sorsolásuk persze nem volt egyszerű, hiszen élcsapatokkal néztek szembe, de közeledik a bajnokságnak az a szakasza, amikor már bravúrra lesznek kényszerítve.

Fotó: Fanatik

Hiányzók mindkét oldalon lesznek, a hazaiaknál a középpályáról Gurler (22/6) és a védelemből Ozturk (18/3) vált ki, míg a vendégeknél Umar (támadó, 18/3), Morozyuk (védő, 20/0) és Diomandé (középpályás 19/0) pótlását kell megoldani.

Szakértők nagyon baljós képet festenek a hazai csapatról, Palut mester rengeteg hibát vét az összeállításkor, ennek is volt köszönhető például a Kasimpasa elleni vereség. Hiába a Rizespor félelmetesen gyenge idegenbeli mutatója és borzalmas formája, nem látjuk esélytelennek őket a pontszerzésre. Ősszel 0-0-t játszottak, míg tavaly oda-vissza a hazai csapat tudott nyerni, ám gólfesztiválra most sem számíthatunk. Ráadásul a hazaiak számára teljesen tét nélküli ez a találkozó, zárt kapuk előtt a motiváltságuk sem lesz a maximumon...

{"headTitle":"Göztepe-Rizespor","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-17 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Rizespor +0.75","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"2.75 gól alatt","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3116464] 2020-03-17 18:00:00 Goztepe - Rizesporx;