Logibet

A Logibeten nem állt meg az élet - így kárpótoljuk az ügyfeleket

  • Logibet
megosztom

Szerencsére nincs arról szó, hogy ne lenne kit követni a következő hetekben a Logibeten.

 

A koronavírus már a Logibeten is érezteti hatását, a tippmesterek többsége kényszerszünetre ment, azonban

így is bőven lesznek olyan tipsterek, akiket megéri követni, így nincs arról szó, hogy leállna az élet oldalunkon.

Az alábbi cikkünkben beszámolunk a következő hetek, hónapok kedvezményes lehetőségeiről, illetve megnézzük, kik azok a tippmesterek, akiket így is bőven megéri majd követni.

Megéri csatlakozni a Logibethez, a tipstereknek nincs szünet!

Előfizetés a Logibeten

Akinek az előfizetése március 13-a és április 19-e között megújul a Logibeten, annak visszaadjuk az előfizetés értékének 50%-át. Ehhez jelentkezz az info@logibet.com címmel a felhasználóneved és a tranzakciós azonosítód megadásával.

A fenti időszak alatt minden előfizetés, minden időintervallumra 50%-ért váltható meg - a kedvezmény érvényesítéséhez szintén az info@logibet.com címen kell jelentkezni, a felhasználóneved megadásával.

Ha a koronavírus miatti áldatlan állapotok valóban csak egy-két hónapig tartanak és május, júniusban már visszatérnek otthonunkba a sportesemények, ez egy kiváló befektetésnek tűnik, hiszen 45€-ért fizethetsz elő 6 hónapra a Logibetre.

Mindemellett a Discordon is dübörög az élet, a tippmesterek így is megtalálják a fogadásra érdemes eseményeket, így mindenképpen érdemes csatlakozni a Discordhoz is.

Ezen intézkedések mellett a tippmesterek számára a kifizetés összegét is 50%-ra állítottuk.

Jó, de kit kövessek ebben az időszakban?

Érthető módon a focival foglalkozó tippmestereink szünetre vonultak, azonban vannak olyan tipsterek, akik különlegesebb piacokon érzik magukat otthon. Két tipsterre hívnánk fel a figyelmeteket, az egyik Dutchdota, a másik Abetting to bet. A holland tipsterguru igencsak termékeny heteken van túl, és ebben nem várható szerinte visszaesés a következő hetekben sem, hiszen az e-sportot sokkal kevésbé érinti a vírus, mint más sportágakat.

Karanténban a Logibet master tippmestere!
"Az év egyik legnagyobb eseményét ugyan elhalasztották, de szerencsére az e-sportra nincs akkora hatással a vírus. A legtöbb sorozatot online játsszák a játékosok és minden változás nélkül meg is rendezik őket. Mivel én amúgy is karanténban vagyok az otthonomban, alighanem melós hetek következnek, így bőségesen jöhetnek majd tippek" - árulta el a Logibet kérdésére Dutchdota.

Dutchdota egyébként jó formában kezdte az évet, a februári kisebb mínuszt követően márciusban gyönyörűen kaszált, 111 tippből +83.79 egységben áll, ami 8.59%-ROI-t jelent.

A másik javasolt tipster szintén külföldi, Abetting to bet röplabdából hódít és tört nagyon magasra a Logibeten. "Vannak még olyan röplabda bajnokságok, amelyekre szoktam és szeretek is fogadni. Valószínűleg lesz visszaesés, de napi 1-2 tippre lehet számítani."

A röpigurunak szenzációs éve van, idén 163 tippből +225.4 egység, ami 13.87%-os ROI-nak felel meg. Abetting to bet nagyon szeret magas szorzókkal játszani, az átlagszorzója közel 3-as, az eredményessége viszont lenyűgöző.


A helyzet tehát nem reménytelen, úgy véljük a Logibet amúgy is rendkívül alacsony árának és a meglévő kompetens tipstereinek köszönhetően ezen időszak alatt is lehet profitálni.

megosztom