Orosz foci

Megéri bevállalni a triplázást az orosz rangadón?

Komoly rangadót rendeznek az orosz ligában, a harmadik Rosztov a negyedik Lokomotiv Moszkvát fogadja.

Mindkét csapat egyaránt 38-38 ponttal áll a tabellán, a tavaszi két fordulóban pedig egyaránt 4-4 pontot gyűjtöttek. A Rosztov legutóbb a CSZKA Moszvkát tudta legyűrni odahaza 3-2-re, míg a Lokomotiv a Zenit vendégeként tudott egy pontot elcsenni. 

Hiányzók terén egyik szakmai stáb sem áll valami jól. A Rosztovnál Denil Glebov eltiltása mellett Aleksey Ionov, Egor Baburin, Arseni Logashov és Dmitriy Chistyakov játéka is kérdőjeles. A moszkvaiaknál Luka Djordjevic, Mikhail Lysov, João Mário, Jefferson Farfán, Anton Miranchuk és Vedran Corluka játéka körül is nagy a bizonytalanság. 

Mivel mindkét oldalon ennyire sok a kérdőjel, mindenképpen ajánlatos ránézni az összeállításokra a kezdés előtti órában. 

[3051969] 2020-03-15 17:00:00 FC Rostov - Lokomotiv Moscowx;5

Tudtad? 

  • A Rosztov az utolsó 12 hazai bajnokijából csak 1-et veszített el 
     
  • A Lokomotiv Moszkva az utolsó 10 idegenbeli bajnokijából kilencen veretlen maradt 
     
  • A két csapat utolsó 10 meccséből a Rosztov csak egyet tudott megnyerni 

 

Mire érdemes fogadni? 

Nagyon úgy tűnik, hogy egyenlő erők csatáját láthatjuk majd. Minden oldal mellé fel lehet sorakoztatni pro és kontra érveket. Az biztos, hogy a Rosztov jó formában van és a góllövés terén is egyre aktívabb.  A fogadóirodák számai alapján esélyesebbnek is számít a győzelemre, viszont azért a Lokomotiv Moszkvát sem írnánk le, amely a bajnokságot toronymagasan vezető Zenit elleni is képes volt egy döntetlenre.  Sokat mondó lehet az is, hogy a pontos eredmények piacán az 1-1 fizet a legkevesebbet, nem pedig valamelyik hazai sikert hozó eredmény. 

Nehéz belőni egy ilyen orosz rangadót, így viszont érdemes picit nagyobbat kockáztatni. Ennek szellemében a 3.15-ért kínált döntetlenre tennénk egy kis aprót.

[3051969] 2020-03-15 17:00:00 FC Rostov - Lokomotiv Moscowx;