Nemzetközi foci

Hol rendeznek mérkőzéseket vasárnap? - körkép a világból

  • varin

A topligák szünetelnek, Magyarországon pedig nemzeti ünnep van. De fogadnivaló meccsekből így sem lesz hiány.

Fotó: Mackolik

Március 14-én még fordulót rendeztek az NB I-ben és az NB II-ben, vasárnapra viszont a nemzeti ünnep okán nem maradt magyarországi esemény, amelyre fogadhatnánk. Az európai topligák szünetelnek, így röviden megnéztük, hol rendeznek még találkozókat az öreg kontinensen, esetleg távolabb.

Európa

A nap egyik legizgalmasabb találkozóját Isztambulban rendezik (zárt kapuk mögött), a Galatasaray-Besiktas összecsapásnak pedig komoly tétje van, elsősorban a hazaiak számára. A Galata ugyanis 3 ponttal le van szakadva az élen álló Trabzonspor-Basaksehir kettőstől (amelyek egymás ellen játszanak, és a meccsről beharangozóval is jelentkezünk), míg a Besiktas számára már a BL-indulás is komoly bravúr lenne. 

{"headTitle":"Galatasaray-Besiktas","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-15 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Galatasaray","odds":"2.08","customLink":"https://www.hatharomhun.com/","livebetLink":"","bookmaker":""},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.55","customLink":"https://www.hatharomhun.com/","livebetLink":"","bookmaker":""},{"eventTitle":"Besiktas","odds":"3.5","customLink":"https://www.hatharomhun.com/","livebetLink":"","bookmaker":""}]}

Ukrajnában sem adták még fel a szezont, a szomszédunknál már a rájátszás mérkőzéseit rendezik. A Sahtar Donyecktől az aranyérmet már nem lehet elvenni, így az egyetlen kérdés az maradt, hogy a Dinamo Kijev odaér-e a második helyre vagy pedig a Zorya, esetleg a Deszna indulhat a Bajnokok Ligájában a Sahtar mellett.

Az orosz Premjer Ligában is csak a bajnokság kétharmadánál járnak, vasárnap pedig három mérkőzést rendeznek meg. Természetesen mindegyik találkozóra fogadhatunk, a legérdekesebbnek a Rosztov-Lokomotív Moszkva ígérkezik, amely meccsel bővebben is foglalkozunk oldalunkon!

A világ többi részén...

Afrikában, Dél-Amerikában és Ázsia egyes országaiban is rendeznek focimeccseket. Így a teljesség igénye nélkül fogadhatunk algériai, argentin, ausztrál, bolíviai, brazil, chilei, ghánai, guatemalai, hondurasi, indiai, kazah, maláj, marokkói, mexikói, nicaraguai, nigériai, üzbég és vietnámi találkozókat.


Kövessétek figyelemmel a további napokban is a Hathármat, igyekszünk beszámolni a legjobb focimeccsekről, mint mindig!