NB I

Adja magát ez a tipp a Honvéd-Kisvárdán

  • Tomihmv

1.85-szörös tippet találtunk a zárt kapuk mögött rendezendő vörös-fekete csapatok derbijére.

Sanninóék a Kisvárdát fogadják szombaton. - Fotó: honvedfc.hu

A Honvéd ezúttal Angyalföldön fogadja ellenfelét, de teljesen mindegy, hogy hol játszana a kispesti gárda, hiszen a koronavírus miatt zárt kapuk mögött rendezik soros bajnoki találkozóját, amelyen a Kisvárdát fogadja.

A hatodik helyezett fővárosiak a héten már játszottak egy mérkőzést, méghozzá szerdán, amikor is 2-0-ra győzték le a Paks együttesét, így a legjobb négy közé jutottak a Magyar Kupában. Ezen eredménynek köszönhetően immáron zsinórban három tétmérkőzés óta nem kaptak ki, sőt ezen meccseken gólt sem kaptak. Igaz, ezt megelőzően ugyanennyi ütközeten nem tudtak betalálni az ellenfelek hálójába, vagyis felemás formában várják a hétégi mérkőzést.

"Számomra a játék nézők nélkül nem futball, de természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy ez egy különleges helyzet, és tudjuk, hogy mi a feladatunk. Az előző egymás elleni mérkőzésünket elveszítettük a Kisvárda ellen, ezért itt az ideje annak, hogy nyerjünk, mindenképpen győzni akarunk szombaton" - mondta a hazaiak mestere, Guiseppe Sannino a klubja hivatalos honlapjának.

Ami a vendégeket illeti, a Kisvárda sincs túl nagy formában, hiszen az előző négy bajnokijából mindössze egyet, a Paks ellenit tudta megnyerni. Legutóbb 1-0-s vereséget szenvedett a Debrecen otthonában, aminek köszönhetően a nyolcadik pozícióba csúszott vissza, és immáron csak három ponttal van a veszélyzóna felett.

"A Honvéd nagyszerű csapat, ezt mutatja a tabellán elfoglalt helyezése, valamint a kupamenetelése is. Nekünk változtatni kell azon a stílusunkon, ami nem vált be a Debrecen ellen, olyan felfogásban kell pályára lépnünk, ami esélyt ad nekünk a győzelem megszerzésére. Merthogy bárki is legyen az ellenfél, mindig győzni szeretnénk, ehhez jó alapot ad, hogy valamennyi játékosom hadra fogható" - nyilatkozta Bódog Tamás a honvedfc.hu-nak.

Mindkét félnél ott a győzelmi kényszer, de óriási kérdés, hogy kinek jön össze a siker, hiszen a Honvéd november óta egyszer nyert hazai pályán, a Kisvárda pedig október közepe óta nem tudott nyerni idegenben. Ha mindehhez hozzátesszük azt, hogy igen gólszegény meccseket játszanak mostanság a felek, illetve nézők sem lesznek, aminek köszönhetően hangulat sem lesz, akkor kijelenthető, hogy nagy potenciál van a 2,5-nél kevesebb gólra történő fogadásban ezen a bajnoki mérkőzésen.

{"headTitle":"Honvéd - Kisvárda","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-14 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 2,5 gól","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3080257] 2020-03-14 17:00:00 Honvéd - Varda SEx;