Sportfogadás

Lovizással ütjük el az időt, csatlakozz Te is!

Cesc18-MoneyMaker a Discord csatornán lóversenyzés csatornáján osztja meg tippjeit a Cheltenham Festival alatt.

Ahogyan a reggeli cikkünkben írtuk, noha sok sportesemény elmarad a koronavírus miatt, igyekszünk így is kiszolgálni a hatharom.com olvasóit. A héten zajlik például a lóversenyzés egyik ünnepe, a Cheltenham Festival, amelyet rutinos kollégánk, Cesc18-MoneyMaker évről-évre figyelemmel követ. 

A Logibet top 5-ös tipstere ezúttal nem a fórumban, hanem a Discord csatorna lóversenyzés csatornáján osztja meg a tippjeit a 4 nap során. 

A Festival kedden vette kezdetét és bár a rajt biztatóan alakult, tegnap inkább a piros tippek domináltak. Ugyanakkor még rengeteg futam van hátra a javításra, hiszen a mai és holnapi versenynapon is 7-7 futamot bonyolítanak le. 

Fontos viszont kiemelnünk, hogy Cesc18 lelkes amatőrként, egyfajta szórakozásként tekint erre a Cheltenham Festivalra, tehát ennek fényében érdemes a téteket megválasztani a tippötleteinél. 

De természetesen a profitszerzés a célja, ennek érdekében pedig külföldi szakírók véleményét is alaposan átnyálazza egy-egy tipp megszületése előtt. 

A fesztivál mindennap délután 14:30-kor veszi kezdetét és 40 percenként jönnek a futamok. A legnagyobb presztízsű és pénzdíjazású futam a pénteken 16:30-kor kezdődő Gold Cup lesz, amely idén is rettentő izgalmas versenynek ígérkezik. 
 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<