Bajnokok Ligája

Bátor tippekkel nyernénk a PSG - Dortmundon

megosztom

2-1-es német előnyről folytatódik a PSG és a Dortmund párharca a Bajnokok Ligájában.

A várakozásoknak megfelelően izgalmasan alakul a PSG - Borussia Dortmund nyolcaddöntő, amelynek első felvonásán a német alakulat 2-1-es előnyt harcolt ki magának. Ez az eredmény még nem lenne akkor probléma a franciáknak sem, azonban a koronavírus miatt a mérkőzést nézők nélkül rendezik majd meg, ami viszont már komoly versenyhátrányt jelenthet a PSG-nek.

A hétvégi főpróba a Dortmundnak sikerült jobban, hiszen a fekete-sárgák rangadót nyertek Mönchengladbachban, miközben a PSG bajnokija - szintén a vírus okán - elmaradt.

{"headTitle":"PSG - Dortmund ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-11 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"PSG ","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Dortmund ","odds":"4.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Csapathírek

A hazai közönség hiánya mellett a párizsiakat dirigáló Thomas Tuchelnek több hiányzójával is számolnia kell. A középpálya lelke, Marco Verratti eltiltás miatt kénytelen kihagynia  visszavágót, de Thomas Meunier is hasonló sorsra jutott. Rajtuk kívül Thiago Silva állapota nem volt 100 százalékos az elmúlt napokban, de az igazán aggasztó hír az lehet a hazaiaknak, hogy Kylan Mbappé betegség miatt kihagyta a hétfői és a keddi edzést.

Mbappét kedden este koronavírus-tesztnek vetették alá, amely szerencsére negatív eredménnyel zárult. A világbajnok játékos pályára lépése ettől függetlenül valószínűtlen.

A Dortmundnál Lucian Favre jobb helyzetben van kollégájánál, hiszen a régóta maródi Marco Reus mellett igazán fontos láncszem nem hiányzik majd a csapatból. A dortmundi támadószekcióban Jaden Sancho és Erling Haaland is bevethető, a két tini duója pedig a világ egyik legveszélyesebb párosa jelenleg.


>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<


A várakozások szerint a PSG egy 4-3-3-as, a Dortmund pedig egy 3-4-3-as felállást választ majd, vagyis elég nagy csörte kerekedhet ebből a visszavágóból. Hátha még nézők is lennének a lelátón...

[3236261] 2020-03-11 21:00:00 Paris Saint Germain - Borussia Dortmundx;

 

Mire érdemes fogadni?

Háromesélyben a PSG a fogadóirodák favoritja, viszont a továbbjutásra valamivel a BvB-t hozták ki esélyesebbnek. A gólok számát illetően is elég pozitívak a várakozások, hiszen egy O2.5 opció mindössze 1.35-öt fizet, egy mindkét csapat lő gólt verzió pedig 1.40-ért fogadható.

Mindkét szorzót csúnya lehúzásnak látjuk, még akkor is, ha tudjuk, hogy két rendkívül támadó felfogású és kiváló támadókkal rendelkező csapatról is beszélünk.

Egy kétfelvonásos párharcban azért komoly taktikai csaták zajlanak. A Dortmundnak egyáltalán nem sietős, hiszen előnyben van, így akár át is adhatja a kezdeményezést a hazaiaknak, várva a kontrajátékok lehetőségét.  Ugyanakkor a PSG-nek sem kell rohannia, hiszen egyetlen gól is elég lehet a továbbjutásához.

Emellett ne felejtsük el azt sem, hogy az üres lelátók azért negatívan hathatnak a játékra is.

 

Összességében úgy látjuk, hogy az érték a gólok elleni fogadásban rejlik. Ebből kifolyólag egy félidős tippet szemeltünk ki, mely szerint a szünetig maximum egy találat születik. Egy másik fogadási lehetőség pedig a U3.75 találat, amelynek értelmében a teljes tétünket öt vagy annál több találat esetén veszítjük el. Négy gólnál kevesebbet hozó végeredmény esetén pedig tippünk teljes egészében nyertes lehet.

Ti mire fogadnátok a PSG - Dortmund meccsen?

 

 

 

 

 

{"headTitle":"PSG - Dortmund ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-11 21:00","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. féldiő gólok száma 1.5 alatt","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Ázsiai gólok száma 3.75 alatt","odds":"1.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3236261] 2020-03-11 21:00:00 Paris Saint Germain - Borussia Dortmundx;
megosztom