Bajnokok Ligája

Ezek a legvalószínűbb végeredmények a BL-meccsekre

Két abszolút csúcsmeccset láthatunk szerdán a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Megnéztük az oddsok alapján, melyek a legvalószínűbb eredmények.

Fotó: Youtube - TalkFCB

Liverpool - Atlético Madrid

A BL-címvédő Liverpool nagyon nehéz helyzetből várhatja a szerda esti visszavágót, hiszen 1-0-s vereséget szenvedett Madridban. Ez az eredmény a Simeone vezette Atlético számára szinte pazar, hiszen nem kell feladnia jól bevált taktikáját, sőt, ismét megmutathatja a világnak, mennyire kiválóan tudnak védekezni, akár 90 percig.

A mérkőzéssel részletesebben ebben a cikkünkben foglalkoztunk, tippünket pedig ezúttal nem a szokványos piacokról került ki.

Ami a pontos végeredmények piacát illeti, a bukik szerint szinte tuti a hazai győzelem, hiszen a legkisebb szorzók között négy hazai siker mellett az 1-1-es döntetlent találjuk.

{"headTitle":"Liverpool - Atlético Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-11 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liverpool - Atlético Madrid 2-0","odds":"5.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Liverpool - Atlético Madrid 1-0 ","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen 1-1 ","odds":"7.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Liverpool - Atlético Madrid 2-1","odds":"7.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Liverpool - Atlético Madrid 3-0 ","odds":"9.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

PSG - Borussia Dortmund

Hasonló a szituáció a másik párosításban is, ahol a hazai csapatnak kötelező nyernie a továbbjutáshoz. A PSG annyival van rosszabb helyzetben a Liverpoolnál, hogy nem számíthat szurkolóira ezen a meccsen, illetve Kylian Mbappé játéka is kérdésessé vált. Rendkívül nehéz megtippelni, hogy végül melyik együttes örülhet majd a lefújás után.

A mérkőzéssel részletesebben is foglalkozó cikkünkben bátor tippeket ajánlottunk olvasóinknak, amelyekkel picit szembemennénk a várakozásokkal.

A pontos végeredmények piacán itt is eléggé a hazai felé húznak a szorzók, de azért jól látszik, hogy itt magasabbak az oddsok a 'topfavorit' eredményekre, vagyis nehezebben tippelhető mérkőzésnek tűnik.

{"headTitle":"PSG - Borussia Dortmund ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-11 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"PSG - Dortmund 2-1 ","odds":"8.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen 1-1","odds":"9.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen 2-2","odds":"10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"PSG-Dortmund 3-1","odds":"10.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"PSG - Dortmund 2-0","odds":"11.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
Szerinted milyen eredmények születnek szerdán? Tippjeidet írd meg kommentben is!