Férfi kézi

Nyolc gólon belül kell maradni ehhez a nyerőhöz

megosztom

Tatabánya - Veszprém rangadót rendeznek kedden a férfi kézi NB I-ben. A győztes kiléte nem igazán kérdés, maximum a különbség mértéke kérdőjeles.

A rekordbajnok Telekom Veszprém veretlenül áll egyelőre a bajnokságban, 18 mérkőzés után 36 ponttal és plusz 202-es gólkülönbséggel robog az alapszakasz elsőség felé. A Tatabánya viszont egyelőre picit gyengébben szerepel a ligában, hiszen csak az ötödik a tabellán, igaz, egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a riválisainál. A Tatabánya szezonja ugyanakkor egyáltalán nem csalódás, hiszen az EHF Kupában bejutott a csoportkörbe, ahol harcban van a továbbjutásért, pedig az ellenfél nem akárkik.


>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<


A két együttes kétszer meccselt a mostani szezonban, a két fél között mindkétszer nagyarányú veszprémi győzelem született. Először a magyar bajnokságban találkoztak a csapatok, akkor Veszprémben 33:22-re nyert az „Építők”, amelyen Kentin Mahé hétszer talált a kapuba. A második mérkőzés egy Magyar Kupa negyeddöntő volt, Tatabányán, ahol 16:26-os végeredmény született, és főleg Vladimir Csupara volt elemében, aki kiválóan védett az egész mérkőzés során.

A mérkőzést az M4Sport élőben közvetíti!

"A mérkőzés egyértelmű esélyese a Veszprém - emelte ki Vladan Matics a tatabányaiak honlapján. "Mi nagy menetelésben vagyunk, hiszen márciusban majdnem tíz meccset kell megvívnunk. Viszont kedden felszabadultan szeretnénk játszani, hiszen nincs rajtunk teher vagy nyomás. Sőt, nekünk már kedden is – félig meddig – péntekre kell előre tekintenünk, a váciak elleni mérkőzésre. Igaz, hogy a Duna-parti alakulat a sereghajtó, de figyelmeztető jel, hogy első győzelmét most szerezte meg, az érmes álmokat is dédelgető Csurgó ellen. Csapatom a Veszprém ellen szeretne egy jót kézilabdázni úgy, hogy megússza a hatvan percet további sérülések nélkül".

Csupara legutóbb 'kivédte' a hazaiak szemét / Fotó: veszpremhandball.hu

A hazaiak edzője tehát levette a terhet a játékosok válláról, de tegyük hozzá, hogy olyan nagy nyomás eddig sem lehetett a hazaiakon. Óriási a különbség a két garnitúra között, így a győztes kiléte nem igazán lehet kérdés.

Ugyanakkor azt tegyük hozzá, a Veszprém sem fog 1000 fokon pörögni. A BL-csoporkör után szemmel láthatóan picit lepihent a csapat, ami teljesen érthető. A veszprémiek többsége az Eb-t is megjárta, aztán jött a gyilkos februári tempó, így most nem lehet csodálkozni azon, hogy fáradtak és picit demotiváltak a játékosok. Erről egyébkét David Davis is beszélt a Balatonfüred elleni meccset követően, amikor is csak három góllal nyert a Telekom. A Veszprém vasárnap SEHA Liga-nyolcaddöntőt játszott, szóval utazással együtt sok idő megint nem volt a pihenésre.

Mindkét csapat tudja, hogy ki fogja nyerni ezt a meccset, szóval úgy igazán egyik oldal sem fog megszakadni. Hazai pályán viszont szerintem a Tatabánya most képes lehet megcsinálni a bukmékerek által felállított hendikephatárt.

{"headTitle":"Tatabánya - Veszprém ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-10 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tatabánya +7,5","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
megosztom