Magyar válogatott

Ennyire nem számít, hogy zártkapus lesz a bolgár-magyar?

  • varin

Megnéztük az oddsváltozásokat azt követően, hogy kiderült, nem lesznek szurkolók a kulcsfontosságú meccsen.

Hétfőn robbant a hírbomba, a bolgár kormány úgy döntött, hogy határozatlan ideig zárt kapuk mögött játszanak az országban minden mérkőzést. Jelen állás szerint tehát a március 26-ai Eb-selejtező a mieink ellen is nézők nélkül kerül megrendezésére.

{"headTitle":"Melyik csapat nyeri az Eb-selejtező rájátszásának A csoportját?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-26 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Izland","odds":"2.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Románia","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Magyarország","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Bulgária","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Ugyan a szófiai 90 perc kapcsán még rengeteg a kérdőjel, hiszen az sem biztos, hogy lesz idén Európa-bajnokság, miként még a selejtezők időpontja is módosulhat, illetve a karantén is feloldásra kerülhet a következő hetekben, ám a hírek hallatán egyértelműnek gondoltuk, hogy az oddsok is módosulnak. Tévedtünk.

A fogadókat ugyanis semmilyen értelemben nem érintette meg a hír, hiszen a szorzók egy dekányit sem változtak a korábbihoz képest.

Marco Rossi csapata ugyanúgy favorit idegenben, ahogy eddig, noha a logikus az lett volna, hogy még tovább csökken az oddsunk.

Nem változott semmit a csoportból való kijutás szorzója sem, továbbra is 3.50-en fogadhatunk a mieink végső sikerére a    -nál, míg a favorit nemzeti csapat az izlandi, a legnagyobb underdog pedig a bolgár.

Ti mit gondoltok, nem kellett volna csökkenjen a mieink szorzója, netán úgysem lesz zártkapus a szófiai meccs?

[3224495] 2020-03-26 20:45:00 Bulgária - Magyarországx;