La Liga

Ennyit azért nem számít a Real hétvégi zakója

Helycsere történt a La Liga élén, a madridiak botlását követően ismét a katalánok vezetik a tabellát.

Real vagy Barca?

Zinedine Zidane elmondása szerint az egész szezon legrosszabb mérkőzését produkálta vasárnap este a Real Madrid, amelynek köszönhetően 2-1-es vereséget szenvedett a Betis otthonában. Miután szombaton a Barcelona egy büntetővel 1-0-ra legyőzte a Real Sociedad csapatát, a madridiak botlása azt jelentette, hogy a katalánok átvették a vezetést a tabellán.


 

>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<


Messiék jelenleg két ponttal vezetik a La Ligát, vagyis alig két héttel az elveszített El clasicót követően újra be tudták előzni a legfőbb riválist.

A spanyol bajnokságból még 11 forduló maradt hátra, vagyis összesen 33 pont szerezhető még meg. Ebből is látszik, hogy bőven van még lehetőség a csapatoknak hibázni, ennek ellenére a mostani két pont fórnak köszönhetően a Barcelona címvédésére keveset fizetnek a bukmékerek.

Az sem igazán szól a Barcelona mellett, hogy a Real Madrid minden bizonnyal kipottyan a Bajnokok Ligájából, vagyis a szezon hátralévő részében csak a bajnokságra kell koncentrálnia.

A katalánok számára sincs bebiztosítva a továbbjutás, de azért a nápolyi 1-1-et követően a hazai visszavágó előtt bizakodhatnak Messiék.

A La Liga hétvégi fordulójában a Barcelona Mallorcára látogat, míg a Real Madrid az Eibar csapatát fogadja.

Szerinted megéri MOST valamelyik csapatra fogadni?

 

 

 

 

{"headTitle":"Ki nyeri a spanyol bajnokságot? ","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barcelona","odds":"1.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Real Madrid ","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
299432