Serie A

Teljesen őrült ötletünk van - Balotelli "koronapánikja" segíthet minket 17-szeres pénzhez

  • varin

Super Mario nyilatkozata azért elárulja, mennyire szeretne futballozni még idén.

Óriási befolyással van az idei olasz futballidényre a koronavírus, kár is tagadni. A zártkapus mérkőzések mellett igen komoly ellentétek vannak bizonyos szereplők között, hiszen nem mindenki ért egyet abban, hogy biztosan jó ötlet folytatni a bajnokságot vagy pedig sztornózni kéne az egész kiírást. Egy biztos: hétfőn este a Sassuolo és a Brescia üres lelátók előtt feszül egymásnak.

{"headTitle":"Sassuolo-Brescia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-09 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sassuolo","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Brescia","odds":"4.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Az egyik szószólója a bajnokság beszüntetésének éppen az a Mario Balotelli, akinek jelenése lesz hétfőn a Stadio Mapei-ben. Balónak nincs túlságosan jó idénye, 18 bajnokin 5 gólt jegyez, csapata pedig biztos kiesőnek tekinthető.

"100%-ban egyetértek veled. A pénz nem értékesebb az egészségünknél, fel kell ébrednünk" - kezdte nyilatkozatát Balotelli, reagálva a játékosok szakszervezetének, Damiano Tommasinak a szavaira, aki a bajnokság azonnali felfüggesztéséért protezsált.

"Ne írogassatok nekem olyasmit, hogy védve lennénk, vagy hogy nem jelent semmi különbséget az, hogy játszunk-e vagy sem. Meg hogy semmi nem történhet velünk zárt kapuk mögött. Illetve hogy ne vegyük el a vörös zónában élő emberektől az egyetlen szórakozásuk!

Fotó: Daily Mail

ÉN JOBBAN SZERETEM A FUTBALLT, MINT TI... de a játék azt jelenti, hogy buszozunk, vonatozunk, repülőzünk, hotelekben alszunk, és a szokásos munkakörnyezeten kívüli emberekkel kerülünk kapcsolatba. Így is az átkozott koronavírus miatt nem láthatom a gyermekeimet, mivel, mint tudjátok, ők nem Lombardiában élnek, szóval a helyzet így is dühítő és szomorú.

Továbbá semmiképpen sem akarom, hogy az édesanyám, akivel nap mint nap találkozok, bármit elkapjon tőlem. Természetesen ő nem egykorú velem, és bármennyire is szeretem a futball, aminek mindent köszönhetek, nem kockáztathatom meg az ő megfertőzését!

Miért is tenném? Hogy másokat szórakoztassak? Vagy hogy más ne veszítsen pénzt? Ne legyetek nevetségesek! NÉZZETEK TÚL SAJÁT MAGATOKON, ELÉG VOLT MOST MÁR. Srácok, az egészséggel nem viccelhetünk." - áll Balotelli bejegyzésében (forrás: juventuz.blog.hu).

Nos, ennek fényében aligha lepődnénk meg, ha Balotelli az őt érintő kényelmetlen szituációt úgy oldaná meg, hogy hetekre eltiltatja magát a bajnokság küzdelmeitől.

A korábbi válogatott játékos idén egyetlen piros lapot szedett össze, akkor a Cagliari ellen küldték le 8 perccel a beállása után - pletykák szerint ennek szimplán az volt az oka, hogy nem szeretett volna egykori klubja, az AC Milan ellen pályára lépni.

Mindezek fényében szerintünk egy kis aprót megér Balo piros lapja, hiszen a Brescia kiesése már szinte biztos, a játékos viszont van olyan önző, hogy ne foglalkozzon más körülményekkel, csak a saját gondjaival.

hatharom.com
Mario Balotelli piros lapot kap - @17.00