Bajnokok Ligája

Mennyit számít a zárt kapu? - kibeszélő a BL-re

A héten folytatódnak a küzdelmek a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőiben. A címvédő Liverpool, a PSG és Mourinho Tottenhamje is hátrányból várja a visszavágót.

Kedden és szerdán két-két mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntője, a visszavágók után négy csapat kvalifikálja magát a legjobb nyolc együttes közé.

Nézd meg a Logibet tippmestereinek BL-tippjeit!

Kedd

Kedden a Gulácsi Péterrel felálló német RB Lipcse az angol Tottenhamet fogadja. Az első meccsen a lipcseiek 1-0-ra megnyerték, ami a továbbjutás szempontjából kiváló eredmény, nem is csoda, ha a fogadóirodáknál 1.15-1.20 között lehet megtenni a németek továbbjutását. Az sem mellékes, hogy a Spurs teljesen szétcsúszott öt mérkőzés óta nem tudott meccset nyerni, vagyis nehéz elképzelni, hogy Mourinhóék éppen erre a meccsre támadnának fel.

A keddi nap másik meccsén talán még egyértelműbb a helyzet, hiszen az Atalanta háromgólos előnnyel a zsebében utazhatott el Valenciába. A bergamóiak valósággal szárnyaltak az elmúlt hetekben, zsákszám termelik a gólokat és szállítják a győzelmeket. A Denevérek ezzel szemben több problémával küzdenek, rengetek a sérültjük, ez pedig az eredményeken is meglátszik.

Fontos tényező, hogy a Mestallában üres székek előtt játszanak majd a csapatok, vagyis a spanyolok nem bízhatnak a hazai pálya támogatásában. A fogadók szét is verték az Atalanta szorzóját, 3.50-es átlagszorzóról cikkünk írásának pillanatában 2.40 környékére vitették le a vendégkimenetel oddsát.

2020-03-10;42

Szerda

A keddi meccsek amolyan bemelegítésnek is felfoghatóak, mert szerdán jönnek az igazi nagy meccsek. A címvédő Liverpool 1-0-s hátrányból igyekszik megfordítani a párharcot a kőkeményen védekező Atlético Madrid ellenében, míg a PSG a Borussia Dortmund ellen lép pályára győzelmi kényszerben.

A Liverpoolt egy picit megrogyasztotta a madridi fiaskó, hiszen a kinti meccset követően két találkozót is elbukott, a hétvégén azonban már sikerült nyernie, méghozzá hátrányból felállva. 

Az 1X2-es piacokon komoly favoritnak számítanak az angolok, de a továbbjutást illetően már nem ők a favoritok. Kloppék negyeddöntőjét kettes odds körül mérik, míg az Atlético továbbjutása 1.80 környékén pakolható.

Szintén komoly izgalmakat tartogat a PSG - Dortmund párharc visszavágója is. Két kifejezetten támadó felfogású együttes meccse lesz ez, ahol nehéz megjósolni az esélyeket. Papíron a franciák nyilván esélyesebbek, de a Sancho- Haaland duó elképesztően jó formában van, így a németek is bizakodhatnak.

2020-03-11;42

A továbbjutást komoly mértékben befolyásolhatja, hogy a legfrissebb hírek szerint a párizsi meccset is zárt kapuk mögött játsszák le. Ez óriási érvágás Neymaréknak, hiszen közel 50 ezer fanatikussal a hátuk mögött azért jóval jobbak lettek volna a kilátásaik.

A PSG szorzója emelkedőben is van, jelenleg már majdnem 1.80 környékén fizet a hazai, míg a BvB győzelme közelít a négyes szorzóhoz - fentről lefelé.


Szerinted mennyit számít, ha egy meccset zárt kapuk mögött játszanak le?x;

Izgalmakból tehát nem lesz hiány a következő napokban. A zárt kapuk véleményünk szerint komoly befolyásoló tényezőként jelenhetnek meg a párharcokban, így sportfogadóként is különösen érdemes alaposan átgondolni a fogadási lehetőségeinket.

Hozzászólásokban várjuk a Ti észrevételeiteket a mérkőzésekkel kapcsolatban és természetesen a tippötletek megosztását is szívesen látjuk.

 

>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<