Premier League

Visszavágásra készül a Leicester, de másra fogadunk

  • Tomihmv

A Premier League 29. fordulójának zárómérkőzésén a Leicester az Aston Villa együttesét fogadja hétfőn este.

A bukiknál a Leicester a favorit hétfőn. - Fotó: twitter.com/lcfc

Igen pikáns mérkőzéssel zárul a PL 29. fordulója, hiszen megismétlődik az egyik angol Ligakupa elődöntős párharc, nevezetesen a Leicester az Aston Villa-t fogadja.

A Rókáknak van miért törleszteniük, mivel a birminghamiek ejtették ki őket a sorozatból, igaz, végül a Manchester City ellenében elbukták a finálét. A törlesztés mellett egyébként a három pontra is nagy szükségük van, hiszen a Chelsea két pontra megközelítette őket, de az ötödik helyen álló Manchester United is csak öt egységre van már.

A Leicester formája viszont nem tökéletes, igaz, az öt meccsből álló nyeretlenségi sorozatát szerdán a Birmingham elleni FA Kupa sikerrel zárta le. A győzelmet pedig úgy harcolta ki Brendan Rodgers alakulata, hogy félig-meddig tartalékos volt. Ezúttal viszont a lehetőségeihez mérten - Mendy és Amartey sérült, Vardy és Chilwell kérdéses - a legjobbjaival állhat ki az északír mester.


>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<


Ami a vendégeket illeti, az Aston Villa a fentebb említett Leicester elleni sikert követően gödörbe került, hiszen immáron zsinórban négy vereséget számlál. Mindezek közül az elveszített kupadöntő mellett, a bournemouthi zakó is különösen fájó lehet a birminghamieknek, akik egészen az utolsó előtti helyig csúsztak vissza, és már két pont a lemaradásuk a 17. pozícióban tanyázó, megtáltosodó Watforddal szemben.

Mindezeken túl sérülések is hátráltatják őket, Wesleyre, Heatonra, McGinnre és Steerre biztosan nem számíthat Dean Smith, de a csapatkapitány, Grealish játéka is kérdéses. 

Szerintünk, és a bukmékerek szerint is a Leicester az esélyesebb, de az is borítékolható, hogy az Aston Villa sem adja olcsón a bőrét. A birminghamiek ugyanis ott tartanak, hogy már szinte mindenki ellen pontot, pontokat kell szerezniük, ha nem akarnak bajba kerülni. Mindez a vendégeknek akkor jöhet össze hétfőn este, ha a védekezésük tökéletes lesz, mivel eddig holtversenyben a legtöbb gólt kapták a ligában.

A védekezés a hazaiaknak jól szuperál, viszont elöl gondban lehetnek a hiányzók miatt, így pedig összességében szerintünk ez a meccs nem a gólokról szól majd. Ezért pedig érdemes lehet a 3,25-nél kevesebb találatba fektetni, ami minimum négy góltól veszít, de még három találat esetén is hoz némi profitot.

{"headTitle":"Leicester - Aston Villa","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-09 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 3,25 gól","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3056022] 2020-03-09 21:00:00 Leicester City - Aston Villax;