Serie A

Kétszereplős maradt a küzdelem? - oddsok a végső győztesre

  • varin
megosztom

A Juve-Inter eredménye némileg átírta a szorzókat a Serie A végső győztesét illetően.

Nem hozott éppen lebilincselő játékot az Internazionale torinói vendégjátéka, Antonio Conte fiai szinte csak asszisztáltak Ronaldóék sikeréhez. Úgy tűnik, az Öreg Hölgy sikerével a küzdelem kétszereplőssé redukálódott Itáliában - lássuk, mit mondanak az oddsok.

{"headTitle":"Melyik csapat nyeri a Serie A-t?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-13 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus","odds":"1.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Lazio","odds":"3.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Internazionale","odds":"7.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Ugyan az Inter eggyel kevesebb mérkőzést játszott a vetélytársaknál, ám győzelem esetén is 5, illetve 6 egység Lukakuék lemaradása a Juventus-Lazio duótól. Úgy tűnik, a milánóiak elfáradtak az idény utolsó harmadára, hiszen hét meccsből csak kettőt nyertek meg, ráadásul éppen a két nagy rivális otthonában szenvedtek vereséget. Ennek eredményeként az Inter bravúrjára már közel 8-szoros az odds, amely kizárólag azért érhet meg némi aprót, mert a csapat sorsolása habkönnyű.

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<

 

Valószínűnek tűnik tehát, hogy a bajnoki címet a Juve és a Lazio egymás között dönti el, viszont a sorsolás itt egyik félnél sem egyszerű. A Sasok például Bergamóba utaznak, majd fogadják a Fiorentinát és a Milant is néhány héten belül, míg az Öreg Hölgynek egy bolognai, genovai vagy milánói kirándulás sem ígérkezik könnyűnek, miként az Atalanta ellen is megizzadhatnak április közepén.

A két csapat aranyrangadójára április 26-án, Torinóban kerülhet sor, míg érdekesség, hogy a bajnokságot mindkét csapat a rivális ősi ellensége ellen zárja, hiszen a 38. forduló Napoli-Lazio és Juventus-Roma mérkőzéseket tartogat.

Az 1.40-es odds azért a címvédést valószínűsíti, miként az is érv a torinói csapat mellett, hogy a tabellán egy pont fórjuk van és fogadják még a Laziót, de a Sasok végső győzelmét sem nehéz megindokolni, hiszen Simone Inzaghinak kizárólag a Scudetto lebeghet a szem előtt.

És akkor még nem is beszéltünk arról a lehetőségről, hogy esetleg le sem játsszák a bajnokság hátralévő fordulóit...

301016
megosztom