Bajnokok Ligája

Folytadódik a BL, íme a legfrissebb oddsok

Három hét után jönnek a nyolcaddöntő visszavágók, megnéztük, mi változott ezalatt az első négy párharccal kapcsolatban.

A koronavírus árnyékában rendezik a 2019/20-as szezon egyenes kieséses szakaszának első visszavágóit. Az már hivatalos, hogy a Valencia-Atalanta és a PSG-Dortmund összecsapás zárt kapus lesz, de könnyen lehet, hogy a Lipcse-Tottenham is erre a sorsra jut. Az első meccseket követő nyitóoddsok mindenesetre több helyen is nagyot változtak, lássuk tehát a legfrissebb állást.

Gulácsiék 1-0-s előnyre tettek szert Londonban, ami által hatalmas favorittá léptek elő. A visszavágóra majdnem a németek szorzója zuhant a legdrasztikusabban, 1.90-ről 1,60-ra esett háromesélyben a 'H'. Ezzel párhuzamosan a továbbjutásuk oddsa is esett, ami persze a Tottenham pocsék formáját látva aligha csoda - ez jelenleg csupán 1,16 körül fogadható.

A Valencia-Atalanta, mint azt már említettük a bergamóiak miatt zárt kapuk mögött kerül megrendezésre. Ezen a meccsen számít legkevésbé ez a drasztikus döntés, hiszen a lényegi kérdések már Olaszországban eldőltek, bár háromesélyben azért volt hatása, hiszen négy tizedet nőtt a Denevérekre szabott szám. Persze miután Ilicicék 4-1-re nyertek otthon, nem meglepő, hogy bébioddsot ad a legjobb nyolcba lépésük.

Ahogyan azt megszokhattátok, minden Bajnokok Ligája összecsapással kapcsolatban részletes, tippekkel kiegészített beharangozóval jelentkezünk a hatharom.com-on.

A Liverpool-Atlético 0-1-ről, a PSG-BVB pedig 1-2-ről folytatódik, ezen a két párharcon nem volt tetemes oddsmozgás. Noha mindkét meccsen a hazaiak a komoly favoritok, a továbbjutás abszolút nyitott maradt. A párizsiak BL-átka mondjuk könnyen folytatódhat, nem kis részt az üres lelátóknak köszönhetően.

tippmixpro