Premier League

Ígéretes tippünk van a United-City derbire

  • Tomihmv

Az utóbbi évek egyik legjobb manchesteri városi derbije elé nézünk, amit megpróbálunk meglovagolni.

Borítékolható, hogy vasárnap zsúfolásig megtelik az Old Trafford. - Fotó: twitter.com/manutd

Gigarangadóval zárul a hétvégi angol futballmaraton, hiszen vasárnap késő délután a két manchesteri csapat, avagy a United és a City feszül egymásnak az Old Traffordon.

A hazaiak a bő egy hónappal az elveszített otthoni városi rangadót követően bombaformába kerültek, mivel immáron zsinórban kilenc tétmérkőzésen nem kaptak ki. Az EL-ben a legjobb 16 között, a FA Kupa a top8-ban vannak, míg a bajnokságban már az ötödik helyen állnak.

Ugyanakkor győzelmi kényszerben lépnek pályára Solskjaer fiai, hiszen komoly harcban vannak a negyedik, még BL-indulást jelentő helyért a PL-ben. A sikerre pedig még úgy is mutatkozik esélyük, hogy ezúttal is rengetegen maradhatnak ki közülük, hiszen Pogba, James, Wan-Bissaka, Maguire, Grant, Fosu-Mensah és Rashford is sérült vagy kérdéses.


>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<


Ami a vendégeket illeti, a City is kiváló formának örvend, hiszen az elmúlt öt tétmeccsét rendre behúzta, amiből az utolsó négyet például idegenben vívott meg. Mindezeknek köszönhetően karnyújtásnyira van a legjobb nyolctól a BL-ben, az FA Kupában már ott van, a Ligakupát behúzta, a bajnokságban pedig gyakorlatilag bebetonozta a második helyét.

Utóbbi miatt akár félvállról is vehetnék a hétvégi találkozót Guardioláék, de pont a katalán mester miatt nyomják meg ezt a meccset is a vendégek. Ugyanakkor Laporte és Sané mellé csatlakozott De Bruyne is, így a belga játékos is kénytelen lesz kihagyni a városi derbit.

A felek utolsó négy egymás elleni tétmeccsét rendre a vendégcsapat nyerte meg, ami most is benne van a pakliban, de az is, hogy a United ismét felülkerekedik a Cityn. Kimenetelre így véleményünk szerint nem éri meg fogadni, gólokra viszont annál inkább. Elnézve ugyanis az együttesek formáját, nagyon benne van a meccsben, hogy mindkét csapat szerezzen gólt. Ezt pedig nem hagyhatjuk parlagon, főleg úgy nem, hogy minderre remek oddson lehet fogadni.

{"headTitle":"Manchester United - Manchester City","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-08 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3056024] 2020-03-08 17:30:00 Manchester United - Manchester Cityx;