Premier League

Ez a legkézenfekvőbb tipp a Chelsea-Evertonra?

  • Tomihmv

Kék csapatok randevúznak vasárnap kora délután a Stamford Bridge-en. 1.65-szörös tippet találtunk a meccsükre.

Ismét korábbi főnöke ellen bizonyíthat Lampard. - Fotó: twitter.com/chelseafc

Vasárnap két rangadót is rendeznek a Premier League-ben, és oldalunk mindkettővel foglalkozik majd. Időrendben haladva először a Chelsea és az Everton feszül egymásnak, ami pazar csörtének ígérkezik.

A hazaiak két nyeretlen meccset követően hétközben hazai pályán kapták el a Liverpoolt az FA Kupában, így továbbjutottak a sorozatban. Lampardék 2-0-ra tudtak nyerni a Vörösök ellen, méghozzá úgy, hogy rengeteg hiányzójuk volt.

Ez most is fennáll, az előzetes hírek szerint ugyanis könnyen lehet, hogy a londoniak tíz (!) játékosukra - Jorginho eltiltott, Kanté, Van Ginkel, Hudson-Odoi, Loftus-Cheek, Abraham, Kovacic és Pulisic sérült, míg Chirstensen és Willian kérdéses - sem számíthatnak. Ettől függetlenül ütőképes csapatot küldhet a pályára Lamprad, ugyanakkor Kanté és Jorginho távolléte aggodalomra adhat okot, hiszen így a fiatal Gilmournak és Barkleynak kell szűrnie.


>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<


Ami a vendégeket illeti, az Everton pazar sorozatot futott, azonban a legutóbbi két bajnokiján nem tudott nyerni. Igaz, gyorsan tegyük is hozzá, hogy először az Emiratesben vizitált, ahol pont nélkül maradt, majd a Manchester United ellen 1-1-re végzett hazai pályán, úgy, hogy voltaképp a VAR "vett el két pontot" a csapattól.

Ancelotti egyébként a Gbamin, Schneiderlein, Coleman, Digne négyesre nem számíthat vasárnap, de, ahogy Lampard, úgy az olasz mester is pazar tizenegyet tud a pályára dobni.

Noha a felek az elmúlt években nem játszottak egymás ellen szép meccset, az előjelek mégis arra mutatnak, hogy ezúttal a Stamford Bridge-en könnyedén kiszakadhat a gólzsák. Főleg úgy, hogy mindkét fél támadósora rendben van manapság, hátul egyik fél sem stabil, illetve mind a Chelsea-nek, mind az Evertonnak győzelemre kell játszani. Így pedig szerintünk az egyik legkézenfekvőbb tipp a felek meccsére a mindkét csapat szerez gólt.

{"headTitle":"Chelsea - Everton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-08 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3056020] 2020-03-08 15:00:00 Chelsea - Evertonx;