La Liga

Közel négyes szorzót próbálnánk be a Betis-Realon

  • mr.blonde

2017 óta nem tudott nyerni a hazai csapat ebben a párharcban. A Real Madrid sikerére most is jó oddsot kapunk.

Habár a Betis csupán a 14. helyet foglalja el a tabellán, a Villamarínban egyáltalán nem vár könnyű fellépés a Real Madridra. A sevillai stadion az egyik legjobb atmoszférával rendelkező aréna a ligában, a vasárnap esti időpont pedig garantálja a telt házat és a pokoli hangulatot. Egy hónappal ezelőtt a Barcelona is kiváló - semleges nézőknek - mérkőzést játszott itt, amelyen végül ötgólos meccsen tudta behúzni a győzelmet. A Real Madrid is felkötheti a gatyáját, főleg hogy az utolsó két meccsét nem tudta megnyerni a Betis ellen.


>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<


Csapathírek

A hazai oldalon csak Juanmi lesz a biztos kimaradó, míg Marc Bartra, Andres Cuadrado és William Carvalho visszatérhet a kezdőbe. Nem akármilyen névsor ez, szóval nem csoda ha nagyon bizakodnak a meccset illetően. Igaz ez annak ellenére - vagy éppen azért - hogy a Betis már hét mérkőzés óta nem tudott győzelmet ünnepelni.

A Real Madrid háza tájáról a legfrissebb hír, hogy Dallasban megoperálták Eden Hazard-t, akire többhetes felépülési időszak vár. Rajta kívül a szintén régóta maródi Marco Asensio hiányzik majd.

Zidane a hírek szerint bizalmat szavaz Viníciusnak, aki a Barca ellen remekelt, és bekerülhet Isco is a támadósorba. A csapat többi részén a 'sztenderd' kezdőket találjuk majd.

{"headTitle":"Betis - Real Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Betis ","odds":"4.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Real Madrid","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Mire érdemes fogadni?

Az El clásico megnyerése után a királyi gárda számára nagyon fontos lenne, hogy megnyerje az aktuális meccsét is. Erre azért bőven van is esély, még akkor is, ha a mutatott játék továbbra sem az igazi Madridban. A Betis formája bőven hagy kívánni valót maga után, így nehéz most a hazai oldalba kapaszkodni. Szoros és feszült meccsre lehet számítani, így ennek megfelelően is próbáltuk meg körbejárni a tétlapot.

Két olyan tippet találtunk, amelyek bőven hordoznak magukban rizikót, cserébe viszont az egyik közel négyszeres haszonnal kecsegtetnek. Megszavazzuk a bizalmat a Realnak, de kiütésre vagy sziporkázásra egyáltalán nem számolunk.

{"headTitle":"Betis - Real Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-08 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Real Madrid nyer ","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Vendégcsapat 1 góllal nyer ","odds":"3.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3093527] 2020-03-08 21:00:00 Real Betis - Real Madridx;