NB I

1.70-szeres tippünk van a Fradi zalai vendégjátékára

  • Tomihmv

Az NB I 24. fordulójának zárómérkőzésén az utolsó előtti Zalaegerszeg az éllovas Ferencvárost fogadja.

Rebrovék megszenvedhetnek Zalában. - Fotó: fradi.hu

Ha a táblázatra pillantunk, akkor igen egyoldalú mérkőzésre van kilátás szombat este a ZTE Arénában, ahol a helyi csapat az FTC-t fogadja. Ugyanakkor a zöld-fehérek eddig rendre megszenvedtek az újonccal, ráadásul a hazaiak pazar formában várják a hétvégi meccset.

Márton Gábor érkezése óta ugyanis megtáltosodtak a zalaiak, hiszen a Magyar Kupában kiejtették a Lipótot, majd a Vidit 2-0-ra verték hét közben, aminek köszönhetően karnyújtásnyira került az elődöntő. A bajnokságban az Újpestet hazai pályán, míg a Mezőkövesdet 2-1-re verték az elmúlt hétvégén (közte volt azért egy 4-1-es fehérvári zakó), avagy pár nap leforgása alatt az NB I második és harmadik helyezettjét is sikerült legyőzniük.

Ennek tükrében nem is csoda, hogy nagyon fogynak a jegyek Zalában a szombati derbire, hiszen 6500 tikett már biztosan gazdára talált, de könnyen lehet, hogy szombat estig ez a szám felkúszik 10 ezerre, ami majdnem telt házat jelentene.


>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<


A hangulatra tehát biztosan nem lesz panasz, amit egyértelmű, hogy megpróbál meglovagolni majd a hazai brigád, ugyanakkor az FTC-t sem kell félteni. Noha a vendégek legutóbbi idegenbeli meccsükön meglepetésre 3-0-ra kikaptak Mezőkövesden, a múlt héten 2-0-ra verték a Lokit, így továbbra is magabiztosan vezetik az NB I-et (két meccsel kevesebbet játszottak, mint a Vidi, mégis három pont fórjuk van). Ugyanakkor a fővárosiak szakvezetője egyáltalán nem számít könnyű mérkőzésre a hétvégén.

"Mindig nehéz a Zalaegerszeg ellen játszani, szerintem a ZTE jobb helyezést érdemel, mint ahol jelenleg áll. A hazaiak keretét minőségi játékosok alkotják, olyan futballisták, akik játszani szeretnék a futballt, ez pedig nagyon fontos, ez a csapat nem kizárólag a védekezésre koncentrál. Támadásban is komoly potenciál rejlik a Zalaegerszegben, ezért nehéz, de érdekes mérkőzésre számítok" - mondta Rebrov a fradi.hu-nak. 

Mivel a hazaiaknak nincs veszítenivalójuk, borítékolható, hogy nekimennek a zöld-fehéreknek, mint ahogy idén kétszer is tették. Viszont nem árt vigyázniuk, hiszen végül mindkétszer kikaptak, igaz, csak egy-egy góllal.

A két őszi meccsen mindkét fél betalált, amire most is nagyon jó esély van, köszönhetően a felek formájának, illetve annak, hogy vélhetően a csapatok igazi futballhangulatban léphetnek pályára, ami mindig feldobja a játékosokat. Így pedig megérheti behúzni a BTTS-t, ami átlagosan 1.70-szeres pénzt ér a fogadóirodákban.

{"headTitle":"ZTE - FTC","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-07 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3080251] 2020-03-07 19:30:00 Zalaegerszeg - Ferencvárosx;