Serie A

Mire fogadjunk a nézők nélküli csúcsrangadón? - tipp a Juve-Interre

  • varin

Skandallum, de bizony nézők nélkül rendezik meg a piszkosul fontos Derby d'Italiát Torinóban.

Ki ne tudná már, hogy egy hónapig egyetlen olaszországi sporteseményt sem rendeznek meg nézők előtt, így a hétvégi Serie A-találkozókra is zárt lelátók mellett kerül sor. Márpedig vasárnap Derby d'Italia, amelyet hiába rendeznek ilyen abszurd állapotok mellett, attól még az év egyik legfontosabb mérkőzése lesz.

{"headTitle":"Juventus-Inter","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-08 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Inter","odds":"3.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

A legtöbb beszédtémát pedig egyáltalán nem az adta, hogy mire megy majd az Inter támadósora a Juventus csapatával szemben, esetleg milyen eredmény jó a feleknek, hanem Cristiano Ronaldo. A portugál sztár gondolatai ugyanis most aligha a derbi körül forognak, a korábban mellrákkal diagnosztizált édesanyját agyvérzéssel szállították a héten kórházba, így a Zebráknak kifejezetten jól is jött, hogy a Milan elleni kupavisszavágót végül elhalasztották.

Olasz sajtóértesülések szerint Ronaldo az elmúlt napokat Portugáliában töltötte és még a mérkőzést megelőzően is meglátogatja a vizsgálatok előtt álló anyját, de az Inter ellen minden bizonnyal pályára lép.

A vasárnapi 90 perc tehát rendkívüli jelentőséggel bír, amennyiben az Öreg Hölgy nyerni tud, az Inter leszakad, ha viszont a vendégek pontot szereznek, a Lazio kerül kisebb lépéselőnybe. A tét tehát óriási, a körülmények viszont egy nehezen tippelhető 90 percet varázsolhatnak ebből a csatából.

Ami viszont nem változott, az a játékvezető személye, aki az eredetileg is kijelölt Marco Guida lesz. A sípmestert már rengetegszer megénekeltük, saját fan klubja is lehetne az oldalon, hiszen félelmetes ütemben képes szórni a lapokat, a bajnokság legmagasabb átlagát tudhatja magáénak.

Guidáról mindent elmond, hogy egy tét nélküli EL-meccsen (Espanyol-Wolverhampton) is képes volt 19 szabálytalanságra 6 sárgát felmutatni. A bukmékerek ezúttal ugyanitt, vagyis 6 és 6.25 között húzták meg a line-t a lapokra, ami nem tűnik rossz befektetésnek.

Bizonyosan egy feszült 90 perc lesz, hiába nem lesznek nézők a lelátón. A tét hatalmas, a hangulat viszont egyik oldalon sem lehet túlságosan jó. A Juventusnál Sarri lassan az állása megvédéséért küldi pályára a játékosait, míg az Internek a döntetlen nem igazán jó eredmény.

Mindezek szellemében mi sok lapot várunk a meccstől, de azért a Juve biztonsági nyeretésén is el lehet gondolkozni, mondjuk egy +0-s verzió formájában.

[3135714] 2020-03-01 20:45:00 Juventus - Interx;