Premier League

Többek közt az Arsenallal nyernénk - tippek a PL-re

  • Tomihmv

Két mérkőzésre tippeltünk a Premier League 29. fordulójának szombati mérkőzései közül.

David Luizék londoni rangadót vívnak a hétvégén. - Fotó: twitter.com/arsenal

Hét mérkőzést rendeznek a Premier League-ben szombaton, melyek közül az Arsenal-West Ham és a Wolverhampton-Brighton meccsekre is fogadunk, méghozzá kombiban.

Az első ütközet egy londoni rangadó lesz, hiszen az Ágyúsok a Kalapácsosokat fogadják. A hazaiak felemás előjelekkel várják a találkozót, mivel különösebb kritika nem érheti mostanság őket, már, ami a mutatott játékot illeti. Viszont ugye múlt héten hatalmas meglepetésre kizúgtak az Európa Ligából, így félig mégis üres a pohár.

Az Olimpiakosz elleni blamát követően hétfőn Portsmouthban nyert az Arsenal az FA Kupában, vagyis a hangulat jó a hétvégi városi derbi előtt. Mindez a West Hamről is elmondható, amely alakulat egy nyolcmeccses nyeretlenségi sorozatot zárt le azzal, hogy egy hete, 3-1-re intézte el hazai pályán a Southampton együttesét.

A WHU idegenben ugyanakkor nem túl meggyőző mostanság, 2015 óta egyébként sem tudott nyerni az Emiratesben, mindemellett hiányzói is lesznek. A hazaiaknál is lesznek kimaradók, de a szurkolókat kárpótolniuk kell az EL-fiaskó miatt, ráadásul azt már tényleg nem néznék jó szemmel, ha egy ilyen presztízsmérkőzésen nem tudnának nyerni.

A sikerre pedig minden esélye megvan az Arsenalnak, így nem agyaljuk túl a meccset, simán, háromesélyben fogadunk rá.

[3056018] 2020-03-07 16:00:00 Arsenal - West Ham Unitedx;

>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<


A kombink másik meccse a Wolverhampton-Brighton. A hazaiak bombaformában vannak, menetelnek az Európa Ligában, és a PL-ben is egyre előkelőbb helyen tanyáznak, legutóbb a Tottenhamet verték idegenben. Mindössze csak rosszabb gólarányuk miatt ötödikek, a BL-t érő negyedik helytől pedig csupán három egységre vannak lemaradva.

Ezzel szemben a Brighton kiábrándítóan teljesít manapság, 2020-ban még nem tudott tétmérkőzést nyerni, mindez pedig azt jelenti, hogy kilenc találkozó óta nem ünnepelhetett három pontot a vendégcsapat. 

Ha mindezek mellé hozzátesszük, hogy a Wolves védelme remekel mostanság, míg a déliek támadóalakzata kritikán aluli, akkor nem is lehet kérdés, hogy mely csapatra fogadunk szombaton.

[3056027] 2020-03-07 16:00:00 Wolverhampton Wanderers - Brighton & Hove Albionx;
{"headTitle":"Premier League kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-07 16:00","footerTitle":"Eredő odds: 2.61","footerLink":"https://www.hatharomhun.com/fogadoirodak/tippmixpro/go","events":[{"eventTitle":"Arsenal - West Ham // Arsenal","odds":"1.58","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Wolverhampton - Brighton // Wolverhampton","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}