Davis Kupa

2.50-ért borítják a papírformát Fucsovicsék?

Szombaton 1-1-es állásról folytatódik a magyar-belga Davis Kupa-párharc.

Fucsovics hozta a második meccset. - Fotó: Fb/Hungarian Tennis

Ez az eredmény egyértelműen a vendégekre nézve hízelgő az első játéknap után, hiszen papíron masszív underdogként érkeztek Debrecenbe. Talán még mindig Köves Gábor fiai a favoritok a továbbjutásra, de ehhez egy nagyon erős szombatra lesz szükség. 

Páros meccsel indul a program, ami sajnos nem a magyar fiúknak áll, a belgáknál ugyanis Sander Gille és Joran Vliegen személyében két specialista lép majd pályára. Évek óta együtt játszanak és tavaly ATP-szinten is sikerült már nagyon szép eredményeket elérniük. Nem véletlen, hogy a bukmékerek őket tartják favoritnak a Balázs Attila és Fucsovics Márton párosa ellen. 

{"headTitle":"Davis Kupa, páros","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-07 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Balázs/Fucsovics","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Gille/Vliegen","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Egyelőre még nem tudni 100 százalékra, hogy ezzel a duóval állunk-e ki vagy esetleg elengedjük a páros meccset és akkor a két egyénire Ati és Marci a lehető legfrissebben állhat ki. Ugyanakkor ez elég nagy luxus lenne, pláne annak fényében, hogy kifejezetten jó párost alkotnak. Négyszer játszottak együtt az elmúlt években a Davis Kupában és mind a négy meccsüket meg tudták nyerni.

Tehát hiába erős páros Gille és Vliegen, azért Fucsovicsék képesek lehetnek felvenni velük a harcot. Főleg úgy, hogy ennél a meccsnél nem az ő vállukat nyomja az esélyesség terhe, ami azért tegnap erősen rányomta a bélyegét a játékukra. 

Fogadás szempontjából akár még el is lehet gondolkozni ezen a 2.50-en. A szombaton ugyanis valószínűleg még többen látogatnak ki a Főnix Csarnokba, még jobb lehet a hangulat, ami segítheti Fucsovicsékat. Illetve amellett, hogy jó párost alkotnak a magyar fiúk, a belgáknak idén messze nem megy olyan jól, mint tavaly. Az öt győzelmükre hat vereség jutott eddig az ATP Touron 2020-ban és ezek közül négy alkalommal favoritként maradtak alul. 

Szerinted ki jut tovább?