Tenisz

Erre fogadunk a magyar-belga DK-párharcon

  • Cesc18

Balázs Ati és Fucsovics Marci is toronymagas favoritként várja a belgák elleni első meccsét.

Az 1. játéknap főszereplői. - Fotó: Fb/Hungarian Tennis

Délután 16 órakor Debrecenben, a Főnix Csarnokban kezdetét veszi a magyar-belga Davis Kupa-összecsapás, melynek tétje a madridi döntőbe való kvalifikálás. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Köves Gábor fiai toronymagas favoritként várják ezt a párharcot, miután a vendégek topjátékosa, David Goffin nem tudta vállalni a játékot. 

Pénteken elsőként Balázs Attila mutatkozik majd be, akinek ellenfele a korábbi top 100-as, de jelenleg csak 222. helyen álló Ruben Bemelmans lesz. A belga srác az elmúlt években nagyon elvesztette a fonalat és olyannyira visszaesett a teljesítménye, hogy idén már Futures-tornákra is nevezett. Ati éppen ellentétes utat jár be, hiszen ő karrierje legszebb időszakát éli. Sikerült a világranglistán a legjobb 100 közé jutnia, sőt egészen a 76. helyig jött előre, miután Rióban ott volt az elődöntőben. 

Nem csak a jobb forma és a hazai pálya előnye billenti a magyar felé a mérleg nyelvét, hanem a borítás is. Az MTK klasszisa ugyanis salakon tudja a legjobb játékát nyújtani, míg Bemelmansnak messze ez a leggyengébb borítása. Nem meglepő tehát, hogy a     oddsmesterei 1.29-es favoritnak hozták ki Balázst. A magyarnak csak az esélyesség terhével kell megküzdenie, de úgy véljük, hogy van annyira érett és rutinos játékos, hogy ez nem okoz majd gondot számára.

Az 1.29-ben nem látunk értéket, a 2-0 1.70-ért viszont játszható tipp.

Atiék meccse után Fucsovics Márton és Kimmer Coppejans összecsapása következik, melyen szintén erősen a hazai oldal felé húz a Tippmixpro, hiszen a magyarra csupán 1.27-es oddsot kapunk. 

Noha Coppejans sokkal jobb salakos, mint Bemelmans, azt viszont nem lehet elmondani róla, hogy ATP-szintű teniszező lenne. Legtöbb meccsét Challenger-tornákon vívja, ahol időnként egy-egy kiugróbb eredményt tud szállítani, ami jelenleg arra elegendő, hogy a top 200-ban rangsorolják. 

Ha Fucsovics a legjobb teniszéhez közel tud lenni, akkor vélhetően túl sok izgalmat ez a meccs sem szolgáltat majd. Akár itt is meg lehet rizikózni a 2-0-t 1.65-ért, nehéz ugyanis látni, hogy idegenben, hogyan tudna szettet fogni a belga srác. 

{"headTitle":"Balázs Attila - Ruben Bemelmans","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-06 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Balázs Attila 2-0","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<