Kézilabda

Jól fizető tippünk van a női kézilabda rangadóra

Óriási téttel bíró találkozót rendeznek az női kézilabda NB I-ben, amelyhez szerintünk jól illő tippet választottunk.

Perpillanat a Loki előnyben van az Érddel szemben.  - Fotó: facebook.com/dvsckezi

Igen komoly csatát rendeznek meg péntek kora este a női, NB I-es kézilabda-bajnokságban, hiszen a Debrecen az Érd együttesét fogadja. A tét a negyedik hely, ahol perpillanat a hazaiak állnak 23 egységgel, akiket a vendégek követnek 22 ponttal.

A Loki összességében jó passzban várja a mérkőzést, hiszen az elmúlt négy tétmeccséből hármat is behúzott. Igaz, három hete kikapott hazai pályán a Váctól, de két hete magabiztos sikert aratott az ősi rivális Békéscsaba otthonában.

"Kiélezett, szoros meccsre számítok, biztos, hogy apróságokon fog múlni a siker. Az utóbbi időszakban messze voltunk az őszi formánktól, de a Békéscsabán nyújtott teljesítményünk már biztató volt, ezen az úton kell tovább mennünk. Kielemeztük az ellenfél játékát, s tudjuk, hogy nagyon sok múlik majd a védekezésen" - nyilatkozta Arany Rebeka a dvsckezilabda.hu-nak.


>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<


Ami a vendégeket illeti, az Érd egy öt meccsből álló nyeretlenségi sorozatot zárt le két hete azzal, hogy hazai pályán 15 góllal ütötte ki a Mosonmagyaróvár csapatát. Úgy tűnik tehát, hogy Szabó Edina tanítványai ismét elkapták a fonalat.

"Nagyon nehéz lesz Debrecenben játszani, de nem lehetetlen elhozni onnan a két pontot! Fontos lesz, hogy a védekezésünk és a kapus teljesítményünk összhangban legyen! Egy kemény fallal készülünk, és minél könnyebben szeretnénk gólokat szerezni, első célunk, hogy a két pontot elhozzuk" - mondta Kisfaludy Anett a handballerd.hu-nak.

A vendégeknek nyerniük kell, hogy előzzenek, míg a hazaiaknak papíron az iksz is jó lehet, de arra nem lehet kézilabdában játszani. Így pedig egy roppant kiélezett, kőkemény taktikai csatára számíthatunk, főleg úgy, hogy egyre közelebb van a szezon vége, és nincs már nagyon javítási lehetőség.

Noha a feleknél az utóbbi egymás elleni meccseiknek kiszakadt a gólzsák, amiért igen magas a gólok számának határa, de többek közt a nyilatkozatokból is leszűrhető, hogy mindkét fél a védekezésre fektet majd komoly hangsúlyt. Ezért pedig érdemes lehet underre fogadni ezen a kiemelt fontosságú rangadón.

{"headTitle":"Debrecen - Érd","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-06 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 56,5 gól","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}