Sportfogadás

Ezt nem biztos, hogy tudtad a Tippmixpro-val kapcsolatban

A nemzetközi fogadóirodákhoz hasonlóan a magyar bukmékernél is bevezették a lapos piacokon sztenderdnek számító elszámolást.

A nemzetközi sportfogadás-szektorban már évek óta az egyik legnépszerűbb fogadási piacoknak számítanak azok a lehetőségek, amelyek a játékvezetők által kiosztott büntetőlapokra vonatkoznak, és szerencsére már egy jó ideje a magyar fogadóirodák kínálatába is bekerültek ezek a piacok.

A világ- és Európa-bajnokságok után az idei szezontól már a Bajnokok Ligája és az Európa Liga összes mérkőzésén elérhetőek ezek a fogadási típusok, ráadásul immáron az fogadási kimenetelek is normál számítás alá esnek.

Hogy miről is van szó?

A büntetőlapok száma az adott mérkőzésen kiosztott sárga lap(ok) és piros lap(ok) száma alapján határozható meg. Ha egy játékos sárga lapot kap, az egy büntetőlapnak számít.

Ha egy játékos piros lapot kap, az kettő büntetőlapnak számít. Ha egy játékos egy sárga és egy piros lapot kap, az összesen három büntetőlapnak számít.

Tudtad? A szögletek és a büntetlapos fogadások kötéstiltás nélkül fogadhatóak!

Amennyiben egy játékos két sárga lapot követően kap piros lapot, összesen az is három büntetőlapnak számít.

Fontos tudnivaló tehát az, hogy egy játékos egy mérkőzés során legfeljebb három büntetőlapot kaphat.

Érdemes tehát mostantól jobban pásztázni ezeket a piacokat, mert a megnövelt szorzóknak köszönhetően nemzetközi összehasonlításban is egyre jobb fogadási lehetőségeket találhatunk a magyar bukmékerek kínálatában is!

 

>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<

tippmixpro

 

tippmixpro.hu