Francia Kupa

1,88-ért fogadunk a kupadöntős kilétére

A PSG már biztosította helyét a fináléban, de vajon a Saint Étienne vagy a Rennes néz majd vele farkasszemet?

Az utóbbi 5 H2H-ból egyet sem nyert a St. Étienne. Fotó: Coupe de France

A csütörtöki topfoci-menü elég szegényes, de azért szerencsére pár találkozó így is megrendezésre kerül. A francia labdarúgókupa második elődöntőjén például a tavalyi győztes Rennes a gyengébb játékerőt képviselő, de szintén élvonalbeli Saint Étienne otthonába látogat. Az erőviszonyokat ezúttal annyira nem látták mérvadónak a bukik, ugyanis a háromesélyes, valamint a továbbjutási oddsok is nagyon közel állnak egymáshoz. 

{"headTitle":"Saint Étienne-Rennes","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-05 20:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"St. Etienne","odds":"2.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Rennes","odds":"2.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

A top négybe jutott csapatok közül egyértelműen a zöld-fehérek számítanak a kakukktojásnak. A bajnokságban hihetetlenül gyengén megy nekik mostanság - az utóbbi 10 meccsen 1 győzelem mellett 8 alkalommal kikaptak és a gólarányuk is -14. Annyira mélyre sodródtak, hogy már a kiesés réme fenyegeti a csapatot. A kupában sem voltak valami meggyőzőek, de azért a Monaco akkor is szép skalpnak mondható, ha közel sem olyan erős, mint pár éve és amúgy is végig dominálta a 90 percet.

Hiányzók tekintetében egyik csapat sem áll túl jól. Claude Puel Kevin Monnet-Paquet és a kezdőkapus Ruffierre biztosan nem számíthat, de Wahbi Khazri, Arnaud Nordin és Romain Hamouma, valamint a csapatkapitány, Loic Perrin is kérdéses. A vendégeknél Jakob Johansson, Jonas Martin, Gerzino Nyamsi, Clement Grenier, Metehan Guclu és Lucas Da Cunha sem lép pályára, így Stéphan mester sem nagyon tud majd rotálni.

A Rennes tavaly óriási szenzációt hajtott végre, ugyanis a fináléban a PSG-t legyűrve hódította el ezt a trófeát. Ez volt az együttes első fontos hazai címe 1983 óta, de Julien Stéphan fiai idén sem lassítottak és a címvédésre mennek. A döntőbe jutáshoz jobb ellenfelet nem is kaphattak volna és az időzítés is pazar. A Stade formája ugyanis remek 2020-ban, ezidáig 13-szor futottak ki a pályára és 8 alkalommal győztesen hagyták el azt. Az irodákat talán az riasztotta el kissé, hogy az utóbbi 2/3 túrájukon alulmaradtak, de ezt megelőzően 5/7-et sikerrel zártak.


>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<


A St. Étiennek amúgy sem a kedvenc ellenfele a Rennes, amelyet 7 meccse nem bír legyűrni.  2017-ben és 18-ban mondjuk rendre ikszeltek a felek, de aztán Julien Stéphan kinevezése óta kétszer is diadalmaskodott a Les Rouge et Noir. Szerintünk tovább folytathatja a párosítás dominálását a csapat, főleg látva, hogy a 3/4 kupameccsükön gólt sem kaptak, de amúgy is pontosan tudják, mi szükséges a fináléba jutáshoz.

{"headTitle":"Saint Étienne-Rennes","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-05 20:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Rennes jut tovább","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3276894] 2020-03-05 20:55:00 Saint-Etienne - Rennesx;