Logibet

Nőtt a kifizetés a Logibeten, próbáld ki magad te is tippmesterként!

  • Logibet

Több okunk is van, hogy miért éri meg tippmesterként is kipróbálni a Logibetet.

Ahogyan ígértük, márciustól megváltozott a Logibet kifizetési összege, immáron 1200€ került szétosztásra a legjobb tipsterek között. A növelés terveink szerint nem az utolsó volt ebben az évben, hamarosan még ennél is jobban szeretnénk honorálni a legjobb tippmesterek kitartó munkáját.

A kifizetési struktúra nem változott, vagyis szeretnénk továbbra is a legjobb tippmestereket díjazni, így azoknak visszaadni az előfizetésből befolyó összeg egy részét, akik miatt az előfizetések történnek. A Logibeten tehát továbbra is a seniorok és masterek részesülhetnek kifizetésben, ám ezen szintek elérése egyáltalán nem lehetetlen. Néhány hónapnyi konstans jó teljesítményt követően bárki számára elérhetőek a legfelsőbb szintek, így nem kell évekig dolgozni azért, hogy kifizetésre jogosult legyen.

Mindemellett fut az állandó éves promóciónk, melynek keretében az idén csatlakozó tippmesterek legjobbját díjaznánk egy 150€-s különdíjjal. Ennek részleteit itt találjátok.

A Logibeten bárki ingyenesen, kockázat nélkül kipróbálhatja, mire is képes tippmesterként. A kezdéshez csupán egy regisztráció szükséges.

Ha tehát szeretnél te is pénzt keresni a legjobb tippjeiddel, itt a lehetőség, hiszen egyre magasabb és magasabb lesz az az összeg, amelyet bezsákolhatsz, ha bizonyítod, jó tipster vagy.

 

>>> Regisztrálok a Logibetre <<<