Magyar Kupa

Meglepődhettek, mit tippeltünk a ZTE-Fehérvárra

  • varin

Nem feltétlenül lesz hasonló a ZTE-Fehérvár meccs, mint amilyen 90 perceket idén láthattunk.

Kijön-e a motivációbeli különbség a pályán - ez a legnagyobb kérdése a szerda esti ZTE-MOL Fehérvár kupameccsnek, ahol Joan Carillo fiai akár már az első 90 perc alkalmával pontot tehetnek a párharc végére.

{"headTitle":"ZTE-Fehérvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-04 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"ZTE","odds":"3.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Fehérvár","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Az vitán felül álló tény, hogy a kupasorozat kizárólag a vendégeknek igazán fontos, nekik viszont nagyon. A Ferencváros kiesésével a Fehérvár vált a kupa favoritjává, ráadásul a ZTE nem is leküzdhetetlen akadály, illetve a többi bennmaradt csapatnál is lényegesen erősebbek a piros-kékek. Mivel a bajnokságban a második hely tűnik a maximumnak (és persze a minimumnak is), ezért prioritásként kell kezeljék Loic Negóék a sorozatot, a szezonjukat kizárólag a trófea felemelésével menthetik meg.

"Az elmúlt három mérkőzés eredménye bizakodásra adhat okot számunkra. Jól játszottunk és ez nemcsak belülről tűnt így, hanem kívülről is. A Zalaegerszeg ellen most a Magyar Kupában kell helyt állnunk, de ez igazából mindegy is, hiszen minden egyes találkozó ugyanolyan fontos nekünk. Folyamatosan fejlődnünk kell és természetesen nem lehet más a célunk, mint a győzelem. A ZTE masszív, kompakt csapat, oda kell figyelnünk, de felkészültünk a kihívásokra!" - nyilatkozta a nemrég visszatért játékos.

Fotó: FEOL

Azt nem is lehet elvitatni, hogy fejlődő irányt mutat a Vidi, viszont a kupában az Újpest ellen egy pocsék 180 percet produkált a csapat, olyat, amely nem biztos, hogy elég lesz a Zalaegerszeg ellen, még akkor is, ha tudjuk jól, hogy a hazai csapatnál a bajnoki bennmaradás a létkérdés, nem a kupagyőzelem.

Márton Gábor fiai viszont jó formában várják a találkozót, négy meccsből három győzelem és tíz lőtt gól, igaz, a sikerek közé éppen egy fehérvári négyes vegyül kijózanító pofonként.

Idén a felek már kétszer találkoztak, ezeken pedig összesen 11 gólt láthattak a nézők. Ez viszont egy kupapárharc első felvonása lesz, ahol nincs igazán győzelmi kényszerben a Fehérvár, míg a Zete nem rohan sehova, a legfőbb céljuk, hogy lehozzák a mérkőzést kapott gól nélkül. Mindezek szellemében más jellegű találkozót várunk, mint a bajnoki mérkőzések, viszont éppen azok miatt egész jó szorzót is kapunk az underekre. Ha a Vidi úgy játszik, ahogyan az Újpest elleni két meccsen, akkor nagyon könnyű dolgunk lesz az underrel, viszont a biztonsági tippbe sok papírforma eredmény is beleférhet.

{"headTitle":"ZTE-Fehérvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-04 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3.5 gól alatt","odds":"1.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3280388] 2020-03-04 20:00:00 Zalaegerszeg - MOL Vidi FCx;