Francia Kupa

Papírforma ellen fogadnánk a Lyon-PSG-n

A PSG Neymarral a fedélzeten utazott el Lyonba, ahol a Francia Kupa elődöntőjét vívja az Olympique ellen.

Csúcsrangadót rendeznek szerdán Franciaországban, méghozzá a Francia Kupában, ahol a Lyon a PSG-t fogadja. Bár a párizsiak dominálják ezt a párharcot (is) az elmúlt években, az Olympique jelenleg remek formát fut, így hazai pályán azért közel sem esélytelen. 

{"headTitle":"Lyon - PSG ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-04 21:10","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lyon","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"PSG","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Csapathírek

Merthogy a Lyon öt meccs óta veretlen, négy győzelem mellett egy döntetlen az elmúlt hetek mérlege. A legnagyobb siker kétségtelenül a Juventus legyőzése volt a BL-ben, de a St. Étienne hétvégi elverése is jó előjelnek tekinthető. A PSG-nél sincs igazán miért aggódni, hiszen a bajnokság idén is zsebben van, a BL-ben pedig a Dortmund ellen bőven van esélye a továbbjutás kiharcolására.

A Lyon keretéből ezúttal is hiányzik majd Depay és Solet is, de mivel ők az elmúlt időszakban is partvonalon voltak, ezért hozzászokhattak már a lyoniakat ehhez a helyzethez. A PSG-nél Kimpembe, Herrera és Thiago Silva hiányát érdemes kiemelni, ott van viszont a csapatban Neymar, Mbappe, Di María, Cavani és Icardi is.


>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<


Mire érdemes fogadni?

A háromesélyes szorzókból is látható, hogy még idegenben is komoly favoritnak tekinthető a PSG. Ezen persze nagyon nem lehet meglepődni, hiszen sokkal jobb erőkből állnak a fővárosiak és ahogy említettük, a Lyon ellen is jól futott a szekerük mostanában.

A Lyon viszont hazai környezetben azért nem adja olcsón a bőrét, sőt, bő egy évvel ezelőtt 2-1-re le is győzte saját közönsége előtt a bajnokot. Azon a meccsen a PSG győzelmének szorzója végül 1.85 környékén állt meg, vagyis ha ezt vesszük, ez a mostani szorzójuk inkább mínusz ev-s.

[3276893] 2020-03-04 21:10:00 Lyon - Paris Saint Germainx;5

Azt tényleg felesleges taglalni, hogy melyik a jobb csapat, viszont a szorzókat is figyelembe kell vennünk. Tekintve, hogy ez egy egymeccses kupaelődöntő, azért komoly taktikai csata várható. A Lyon perpillanat remek szériában van, a Juventus legyőzése pedig nagyon komoly fegyvertényt jelent.

A PSG az elmúlt öt évben mindig eljutott a kupa döntőjébe, viszont tavaly nagy meglepetésre kikapott a fináléban a Rennes együttesétől. Azt nehéz megtippelni, hogy Tomas Tuchel milyen kezdővel vág neki a meccsnek, de mivel igen combos meccskeretet hirdetett, valószínű, hogy rámennek a továbbjutásra. Jövő héten ugyan jön a BL, de inkább a hétvégén várható több pihentetés, mint most.

Ezzel együtt is azt kell mondjuk, a Lyon oldalán van az érték, így fogadási szempontból a hazaiak felé kell kacsintgatni. Ne felejtsük el azt sem, hogy a Lyonnak tulajdonképpen a kupa lehet a belépő jövőre az európai porondra, hiszen a bajnokságban eléggé le van maradva az élmezőnytől.

Szoros meccs lehet ebből, így a Lyonra szabott ázsiai hendikepes piacokról választottunk végül tippeket.

Ti mire fogadnátok ezen a meccsen?

 

 

 

 

{"headTitle":"Lyon - PSG ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ázsaiai hendikep - Lyon +1 ","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Ázsaiai hendikep - Lyon +1.5 ","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3276893] 2020-03-04 21:10:00 Lyon - Paris Saint Germainx;