Német Kupa

Triplázós tippel nyernénk a müncheniek kupameccsén

  • gb1

A kupában immár az elődöntőbe jutás a tét, mi pedig egy rizikósabb ötlettel próbálunk profitálni a Schalke-Bayernen.

A DFB Pokal címvédője kedden Gelsenkirchenben lép pályára, a pocsék formában lévő Schalke vendégeként. A negyeddöntő favoritja természetesen a Bayern, amelynek amúgy sem magas győzelmi szorzója a piac nyitása óta majdnem egy tizedet esett.

{"headTitle":"Schalke-Bayern München","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-03 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Schalke","odds":"8.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Bayern München","odds":"1.27","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

A találkozót a hétvégi incidens árnyékában rendezik. Aki lemaradt volna: a Flick-legénység ugyan 6-0-ra győzött a Hoffenheim otthonában, de a találkozó mégsem erről marad emlékezetes, hanem hogy a müncheni szurkolók a hazaiak tulajdonosát ócsárolták verbálisan és óriás transzparensen egyaránt. Az ultrák így fejezték ki nemtetszésüket a klubok mesterséges felpumpálásáról, de nem csak itt, hanem több másik összecsapáson is történt hasonló eset. A Bayern-vezérkarnak és a valószínűleg hamarosan állandó szerződést kapó Hansi Flicknek sem tetszett a szurkolók magatartása, a tréner az alábbiakat mondta a sajtónak.

Azért vagyunk itt, mert focizni akarunk. A sportszakmai teljesítményünket a saját rajongók rontották el, ezt meg kell akadályozni, csalódott vagyok emiatt.

(...) Fontos volt számomra, hogy a Chelsea elleni idegenbeli meccsen, a hiányzóink ellenére megmutattuk, milyen kvalitásokkal rendelkezünk. Remélem holnap is mindenki a futballra fog koncentrálni és a jobb csapat megy tovább."

Történt, ami történt, de ami tény, hogy a Bayern parádés menetelésben van minden fronton, ugyanis minden tétmeccset figyelembe véve egy döntetlen mellett az utóbbi 12/13-at behúzták.. A Chelsea elleni BL-siker további önbizalommal vértezte fel a csapatot, amely Lewandowski hiányában is könnyedén verte a nemzetközi kupaindulásra ácsingózó Hoffenheimet és az ifjú Zirkzee mellett Coutinho is végre újra csillogott kicsit.

Fontos hiányzók vannak a hazaiaknál is, sőt jogos lehet a felvetés, hogy a sok távollévő miatt nem jönnek az eredmények. Olyan alapemberek vannak kényszerpihenőn, mint Stambouli, Sané, Mascarell, Serdar vagy Caligiuri, tehát a nyáron Huddersfieldből megszerzett mester, David Wagner valóban piszok nehéz helyzetben van.

A Schalke tehát - igen, kétség kívül a sok hiányzó miatt is - a remek kezdés után teljesen szétesett. Wagner fiai az utóbbi hét meccsükből csak egyet nyertek meg és a kupa előző körében is éppenhogy csak verni tudták a gyengélkedő Herthát, amely 2-0-ra is vezetett a találkozón. 

Tudtad? A Bayern München 19, a Schalke pedig 5 alkalommal hódította el eddig a Német Kupa trófeáját. 

Azt láthattuk a korábbi körökben, hogy a Bajoroknak meggyűlt a baja rendesen és nem az elvárt tükörsima győzelemmel lépkedtek előre. Ami viszont mindenképp erősíti a vendégekbe vetett hitünket, hogy a csapatok már lejátszották a szezonbeli két bajnokit, ezeket pedig a Bayern 8-0-ra hozta összesítésben. Az is szemet szúr, hogy a Schalke a kudarcait főleg a rendívül életlen támadószekciónak köszönheti, mindezek tudatában pedig egy bátor, de annál jobban fizető kis tétes tippel próbálkozunk.

{"headTitle":"Schalke-Bayern München","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-03 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Pontos végeredmény: Bayern München 1:0, 2:0, 3:0","odds":"3.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3274010] 2020-03-03 20:45:00 Schalke 04 - Bayern Münchenx;