Magyar Kupa

Gólokra fogadunk a Puskás - Mezőkövesd kupacsatán

Kedden a Puskás Akadémia - Mezőkövesd mérkőzéssel elkezdődnek a negyeddöntők a Magyar Kupában.

Felemás érzésekkel készülhetnek a csapatok a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésére, hiszen amíg szombaton a Puskás Akadémia 3-2-re legyőzte az Újpestet, addig a Mezőkövesd hazai pályán kapott ki a Zalaegerszegtől. A borsodiak számára azért is lehetett fájó az a vereség, mert négy meccs óta hibátlanok voltak, pár nappal korábban pedig a címvédő Ferencvárost verték 3-0-ra.

A két csapat között így már csupán három pont a különbség a bajnokságban és mivel mindkét együttes a nemzetközi kupaszereplést hajtja, ez a kupacsata kifejezetten pikánsnak ígérkezik.

{"headTitle":"Puskás Akadémia - Mezőkövesd ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-03 18:50","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Puskás Akadémia ","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Mezőkövesd","odds":"3.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

A fogadóirodák számai alapján az odavágónak a hazai pályán játszó Puskás Akadémia az esélyese, de azért a kettes feletti szorzó mutatja, hogy nem sima találkozó várható. A felcsúti arénában ráadásul a Mezőkövesd mindössze egyszer tudott meccset nyerni, még 2018 májusában sikerült győztesen elhagynia a Pancho Aréna gyepszőnyegét. Legutoljára tavaly novemberben találkoztak a felek, akkor szintén Felcsúton 1-1-re végeztek.

[3280389] 2020-03-03 18:50:00 Puskás Akadémia - Mezőkövesd Zsóryx;5

Ahogy fentebb is írtuk, mindkét csapat számára elérhető közelségbe került az Európa Liga-selejtezője, amihez egyik út lehet a Magyar Kupa is. A Puskás és a Mezőkövesd is kifejezetten jól szerepel a 2020-as évben, így tényleg rangadó-szerű meccset várunk.

Mivel a továbbjutás két felvonás alatt dől el, így eszetlen rohanásra egyik oldaltól sem számolunk. Hasonló erők csatáját vizionáljuk - ezt mutatják az egymás elleni eredmények is - ahol a mezőnyjáték erősen dominálhatja az első 90 percet. A csapatok elsősorban a hibák elkerülésért tűzhetik céljuknak, így ezen a meccsen mi leginkább a gólok ellen fogadnánk.

{"headTitle":"Puskás Akadémia - Mezőkövesd ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-03 18:50","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 2,5 alatt","odds":"1.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3280389] 2020-03-03 18:50:00 Puskás Akadémia - Mezőkövesd Zsóryx;
borítókép: mezokovesdizsory.hu