Logibet

Csalódtál Szaszában? - íme az ajándékunk!

  • Logibet

Ha kizárólag Szasza4 miatt fizettél elő a Logibetre, kedvezményes előfizetési lehetőséggel ajándékozunk meg.

Habár azt kiemelten fontosnak tartjuk leszögezni, hogy a Logibet független tippadó felületként semmilyen hatással nem bír a tippmesterek tippadó tevékenységére, kommunikációjára vagy teljesítményére, vannak olyan esetek, amikor fontosnak véljük az állásfoglalást, illetve a véleményünk leírását. Kiváló példa erre Szasza4 esete, akire mi is többször felhívtuk a Hathárom olvasóinak figyelmét.

Szaszára január közepén hívtuk fel először a figyelmet, majd további cikkekben meséltük el a hirtelen óriásit kaszáló tippmester sztoriját. Szasza rendkívül kis ligákkal nagyon gyorsan nagyon sokat nyert, így sokak kedvence lett a Logibeten. Az korábban is megjósolható volt, hogy a remek formája nem tart majd örökké, viszont ne felejtsük el,

még mindig 175 tippet követően +407.1 egységben áll, amely közel 30%-os ROI-nak felel meg. Így aki időben elkezdte őt követni, még mindig nagyon jól állhat a tippjeivel.

Szasza4 viszont február 9-én publikált utoljára tippet, így lassan egy hónapja nem hallhattak felőle az előfizetők. Kiemelt népszerűségű tippmesterről lévén szó, próbáltunk mi is kapcsolatba lépni a tipsterrel, ám az inaktivitására választ nem kaptunk.

Nyilvánvalóan többen a Logibettől kérdezték meg, mi lehet Szaszával, de bővebb információval mi sem tudunk szolgálni, a Logibet egyetlen tippmestert sem kötelezhet arra, hogy folytassa a tippadást, miként az előfizető sem csak egy tipsterre fizet elő, így nincs arról szó, hogy bárki elveszítette volna az előfizetői díját azáltal, hogy Szasza4 nem tippel.

Hallottad, hogyan teljesít a Logibet SuperTipstere?

Ha nem vagy esetleg eddig nem bíztál benne, hogy milyen, ha egy algoritmus segít nyerni, akkor ezt a cikket nehogy kihagyd :)

Azonban! Tudjuk és látjuk, hogy nagyon sokan Szasza4 miatt csatlakoztak a Logibethez, őket pedig szeretnénk kárpótolni valamilyen formában. Elsődleges célunk bebizonyítani és megmutatni, hogy a Logibet sokkal több, mint egyetlen, jó formában lévő tippmester, hiszen hétről hétre 6-7 master és 5-6 senior tippmester legjobb ötleteiből válogathatnak a feliratkozók, egyetlen, rendkívül alacsony árú előfizetésért cserébe. De megértjük a csalódott hangokat, amelyeket szeretnénk egy kis ajándékkal kibékíteni.

Ajánlatunk így szól: amennyiben te Szasza4 miatt fizettél elő a Logibetre, a következő előfizetésed árának felét mi fizetjük, így féláron juthatsz hozzá a tippekhez!

 

Így működik:

  • Ha január 16. és január 31. között bármilyen előfizetést vásároltál a Logibeten, jogosult vagy az 50%-os kedvezményre.
     
  • Az 50%-os kedvezmény a következő, kézzel vett (tehát nem automatikusan megújuló) előfizetésre lesz érvényes, függetlenül attól, hogy mikor veszed.
     
  • Az 50%-os kedvezmény minden csomagra érvényes, annak hosszától függetlenül, így akár 6 hónapos profi csomagot is vehetsz féláron.
     
  • A kedvezmény érvényesítéséhez az info@logibet.com címre írj egy e-mailt, jelezve, hogy igényt tartasz a kedvezményre.
     
  • A kedvezményre március 31-éig jelentkezhetsz.

Ha pedig úgy döntöttél, hogy csatlakoznál egy valóban korrekt és hiteles tippmesteri szolgáltatáshoz, várunk egyre növekvő előfizetői táborunkban!