Serie A

Fogadóként ezekre az olasz meccsekre figyelj nagyon a koronavírus miatt

  • varin

A liga bejelentette, melyik meccseket rendezik meg zárt kapuk mögött a 27. fordulóban.

A hétvégi, koronavírus-járvány miatt elmaradt találkozókat követően az előttünk álló játéknapon ismét hatással lehet a mérkőzésekre a több tartományban is érvényben lévő karantén. A legújabb hírek szerint egy hétközi kupameccset és öt hétvégi bajnokit is érint majd a tilalom.

{"headTitle":"Juventus-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-04 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Milan","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Az csak néhány órával ezelőtt vált biztossá, hogy a szerdai Juventus-Milan mérkőzés teljesen zárt kapus lesz, hiszen korábban volt egy olyan terv is, mely szerint kizárólag a veszélyeztetett tartományokból nem érkezhetnek szurkolók Torinóba. A döntés azonban végül az lett, üres lelátók előtt kell kivívnia a továbbjutást 1-1-es "hátrányból" a Rossonerinek.

Ami a hétvégi mérkőzéseket illeti, a kormány döntésének értelmében a forduló rangadója (Atalanta-Lazio) mellett a SPAL-Cagliari, az Inter-Sassuolo, a Verona-Napoli és a Bologna-Juventus is zárt kapus találkozó lesz.

Fogadóként ez számunkra egyébként azért lehet érdekes, mert az előző hétvégén is jelentősen átírta a szorzókat a hír, mely szerint nem engednek be nézőket a mérkőzésekre. Akkor átlagosan közel két tizeddel nőttek a szorzók a hazai győzelmekre, ilyen jellegű változásra pedig akár most is lehet számítani.

Aki tehát a fenti párosításoknál a vendégek sikerét valószínűsíti, lehet, hogy érdemes sietnie a fogadásai megtételével, míg az 1x-et preferálók játszhatnak kivárásra.

2020-03-07;55
2020-03-08;55
2020-03-09;55
301016