FA Kupa

Óriási esély előtt a Chelsea?

  • Tomihmv

Papíron gigarangadót rendeznek a Stamford Bridge-en, ahová kedd este a Liverpool lesz hivatalos FA Kupameccsre.

A bukiknál egy hajszállal a Chelsea az esélyesebb kedden. - Fotó: twitter.com/chelseafc

A forduló rangadójának harangozták be a sorsolás pillanatában a Chelsea-Liverpool ütközetet az angol FA Kupában, ami kedden kerül megrendezésre, ugyanakkor a hírek alapján a vendégek továbbra sem veszik komolyan a sorozatot, és tartalékosan állnak fel.

Mindez pedig jó hír a hazaiak számára, akik pocsék formában vannak, hiszen gyakorlatilag a BL-ből kiestek, míg a PL-ben örülhetnek, ha végül a negyedik helyre befutnak, vagyis mindössze az FA Kupában alkothatnak maradandót idén.

Papíron a Liverpool ellen nem lenne túl sok esélyük, még akkor sem, ha a vendégek kisebb gödörben vannak, de így, hogy Jürgen Klopp vélhetően ezúttal is jó pár fiatalnak ad lehetőséget, bőven lehet keresnivalója a Chelsea-nek hazai pályán.


>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<


A Vörösök az idei kiírást abszolút félvállról vették, az Everton ellen gyakorlatilag a komplett B-csapatukkal léptek pályára, majd azt követően a Shrewsbury elleni odavágón is. Igaz, ott a hajrára beszállt például Szalah, Firmino vagy Oxlade-Chamberlain is, de végül meg kellett elégedniük a 2-2-vel. A visszavágón viszont már teljes egészében a gárda U23-as garnitúrája vett részt, és mégis sikerült egy öngóllal kiharcolnia a továbbjutást.

A hírek szerint Klopp mester ezúttal is tartalékosabb csapatot küld pályára, hiszen az alapcsapatból csak Van Dijk, Alexander-Arnold, Robertson és Firmino kezdhet, mindemellett pedig Clyne, Shaqiri, Henderson, Milner, Keita és Gomez sérülés miatt biztosan kimarad.

A hazaiaknál is vannak hiányzók - Hudson-Odoi, Pulisic, Van Ginkel, Kanté, Loftus-Cheek, Abraham -, de az előzetes várakozások alapján Lampard a maródiakon túl a legjobbjait küldi csatába. Így pedig hazai pályán lehet keresnivalója a Chelsea-nek, vagyis egy mini tétet, szigorúan kétesélyben (döntetlen esetén a tét visszajár), érdemes lehet a londoni csapatra tenni.

Ugyanakkor, aki komolyabb pénzzel szeretne fogadni a találkozóra, annak melegen ajánljuk, hogy várja meg a kezdőcsapatokat, hiszen könnyen lehet, hogy végül mindkét mester meggondolja magát, és akkor már teljesen más a leányzó fekvése.

{"headTitle":"Chelsea - Liverpool","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-03 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Chelsea +0 (ázsiai hendikep)","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3267694] 2020-03-03 20:45:00 Chelsea - Liverpoolx;