Tenisz

3.55-szörös pénz jöhet a konyhára ezzel a kombival

  • Cesc18
Címkék:

Az Indian Wells Challenger keddi menüjéből két tippet néztünk ki.

Kwiatkowski az egyik favorit a szabadkártyára. - Fotó: ATP

Fontos tornát rendeznek az amerikaiak számára a héten Indian Wellsben, ugyanis ez az utolsó állomása az Oracle Challenger Series-nek.

Ez egy négy versenyből álló sorozat, amelyen a legtöbb pontot gyűjtő hazai játékosok szabadkártyát kapnak a jövő héten rajtoló Indian Wells Masters-re. 

Az egyik legjobb helyzetben Thai-Son Kwiatkowski van, aki az előző állomáson, Newport Beach-en nyerni tudott és ezzel nagy lépést tett a szabadkártya felé. Ez volt a vietnámi és lengyel felmenőkkel rendelkező teniszező első Challenger tornagyőzelme. Nagy lökést adhatott ez Kwiatkowskinak, aki tegnap a visszatérő Hyeon Chungot két szettben tudta legyőzni. 

Az amerikai következő ellenfele a 10. kiemelt Salvatore Caruso lesz, akit hiába rangsorolnak 85 hellyel előrébb, mégis underdognak számít. Az olasz ugyanis inkább salakon mozog jól és ennek megfelelően az elmúlt hetekben a dél-amerikai salakos versenyeket járta. Sok sikerélménye ugyanakkor nem volt, három tornán mindössze egy győzelmet jegyzett. Nincs tehát valami nagy formában, így meglepő lenne, ha le tudná győzni az extra motivált Kwiatkowskit. 

Lőtávolon belül van még Mitchell Krueger is, aki az elmúlt két állomáson elődöntőzni tudott. Kruegert tényleg nagyon motiválja a szabadkártya, hiszen az elmúlt félévben a két legjobb versenye a sorozathoz fűződik.

Nagyon nagy küzdő, tegnap Dudi Sela ellen is a szakadék széléről táncolt vissza és idei hatodik döntő szettes győzelmét aratta. A folytatásban Radu Albot ellen sem esélytelen, a moldáv ugyanis hiába tanyázik az előkelő 66. helyen, idén sérülésekkel bajlódik és nincs még nyertes meccse. A formáját illetően beszédes, hogy Delray Beach-en Jack Sock verte, míg Acapulcóban az alapvetően salakos Pedro Martineztől kapott ki nagyon simán. 

A menüből tehát a két extra motivált amerikainak érdemes lehet bizalmat szavazni. Kwiatkowski 1.45-ért, míg Krueger 2.45-ért fogadható a hazai bukinál. Ha a két tippet kombináljuk, akkor pedig 3.55-szörös pénz ütheti a markunkat. 

{"headTitle":"Indian Wells Challenger","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-03 20:20","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Salvatore Caruso - Thai-Son Kwiatkowski: Kwiatkowski nyer","odds":"1.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Mithcell Krueger - Radu Albot: Krueger nyer","odds":"2.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}