Német Kupa

Csapda vagy ajándék? Negyedosztályú csapatot veretünk 1.75-ért

A legjobb négy közé kerülés a tét a Német Kupában, ahol egy negyedosztályú csapat még talpon áll.

Egyértelműen a Saarbrücken csapatának menetelése jelenti a Német Kupa idei kiírásának legnagyobb meglepetését, hiszen nagyon ritkán fordul elő, hogy a legjobb nyolc közé egy Regionalligás, az az egy negyedosztályú együttes is bekerül. A Saarbrücken csapatával azonban ez a helyzet, sorrendben a Regensburg, a Köln, majd a Karlsruhe alakulatát ejtették ki - valamennyiszer hazai pályán.

A Fortuna Düsseldorf nehezebb sorsolást kapott, hiszen a Mainz, a Nürnberg és a Kaisterslautern testén vezetett át az út a legjobb nyolc mezőnyéig. Ilyen ellenfelek után értelemszerűen a Saarbrücken ellen is a továbbjutás kiharcolása a cél.

Bár a hazaiak csak a negyedosztályban szerepelnek, ott listavezetők, így jövőre ismét a Bundesliga 3-ban vitézkedhetnek. Hazai pályán kiváló a mérlegük, ezért a Düsseldorf nagy butaságot csinálna, ha fél vállról venné ezt az ütközetet.

{"headTitle":"Saarbrücken - Düsseldorf - Ki jut tovább? ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-03 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Saarbrücken","odds":"3.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Düsseldorf","odds":"1.34","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Mire érdemes fogadni?

Az ilyen tündérmeséket gyakran rosszul ítélik meg a fogadók, de én személy szerint azt gondolom, hogy eljött a vége ennek a történetnek. A Düsseldorf számára nem kis esélyt jelent ez a meccs, hiszen úgy kerülhet be a kupa elődöntőjébe, hogy nem egy Bayern Münchent vagy Leverkusent kell ehhez legyőznie. Akkor is tartom ezt, ha tudjuk, hogy a bajnokságban komoly harcot vív a csapat a bent maradásért és hétvégén a Mainz ellen hatpontos rangadót játszik a Fortuna.

A továbbjutás csak egy mérkőzésen dől el, visszavágót nem rendeznek. Döntetlen esetén hosszabbítás, majd büntetőpárbaj következik. A Fotuna góllövő formája mostanában igazán remek, szóval egy félprofi együttes védelmét illene legalább 1-2-szer feltörnie.

{"headTitle":"Saarbrücken - Düsseldorf ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-03 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Düsseldorf nyer ","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3274012] 2020-03-03 18:30:00 Saarbruecken - Fortuna Düsseldorfx;