Férfi kézi BL

Bántóan magas a Szeged BL-győzelmének szorzója

megosztom

Mindkét magyar csapat ott van a legjobbak között, a FinalFourba kerüléséért viszont vélhetően egymás ellen játszanak majd.

Hétvégén befejeződtek a csoportkörös küzdelmek a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában és kialakult a nyolcaddöntő mezőnye.A felső ág két csoportjából az első hat-hat csapat továbbjutott, de az első helyezettek az egyenes kieséses szakasz első fordulójában nem lépnek pályára.

Az alsó ágról a lengyel Wisla Plock mellett a román Dinamo Bucuresti csatlakozott a mezőnyhöz.

Az már szombaton biztossá vált, hogy a negyeddöntőbe jutásért a Telekom Veszprém éppen a Wisla Plockkal találkozik, amelyet a korábbi veszprémi vezetőedző, a spanyol Javier Sabaté irányít, balátlövője pedig a magyar válogatott Szita Zoltán, beállósa pedig az exveszprémi legenda, Renato Sulic.
 

>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<


A MOL-Pick Szeged ellenfele a címvédő északmacedón Vardar Szkopje lesz, amely tavaly a legjobb nyolc között elbúcsúztatta a csongrádiakat.

A párharcok első meccsét mindkét magyar csapat idegenben játssza március 21-én vagy 22-én, a hazai visszavágóra egy héttel később kerül sor.

Amennyiben a veszprémiek és a szegediek is továbbjutnak, a negyeddöntőben egymással találkoznak.

Párosítások a negyeddöntőbe jutásért:

  • Dinamo Bucuresti (román) - Paris Saint-Germain
  • Orlen Wisla Plock (lengyel)-Telekom Veszprém
  • Vardar Szkopje - MOL-Pick Szeged
  • RK Celje PL-PGE Vive Kielce
  • FC Porto Sofarma-Aalborg HB
  • SG Flensburg-Handewitt - Montpellier HB

 

A Tippmixprónál egyelőre csak a végső győztesre tudunk fogadni, az erőrangsorban túl nagy meglepetést nem találunk. A sorozat legnagyobb favoritja a Barcelona, amelyre nagyon alacsony szorzót kínálnak, a katalánok mögött a PSG, Veszprém, Kiel a sorrend.

A MOL-Pick Szeged az ötödik helyen található, a Tisza-partiak aranyérme több, mint 10-szeres szorzóval kecsegtet. Érdekesség, hogy a topfavorit Barcelonát a csoportban lejátszott két mérkőzés alapján a szegediek felülmúlták.

Szerinted jól lettek belőve a szorzók?

 

 

 

 

{"headTitle":"Ki nyeri a BL-t? ","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barcelona","odds":"2.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"PSG","odds":"3.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Veszprém","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Kiel","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Szeged","odds":"10.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Kielce","odds":"12.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Flensburg","odds":"26","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Montpellier","odds":"41","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
megosztom