La Liga

Akár a Realra, akár a Barcára fogadnál, a Tippmixpro a jó megoldás

A vasárnapi Clásico a Real sikerével végződött, ennek megfelelően Zidane fiai lettek ismét a favoritok.

Vasárnap este egy igen könnyedén felejthető mérkőzésen a Real Madrid legyőzte hazai pályán az enerváltan játszó Barcelonát. Várható volt ugyan, hogy nem ez lesz minden idők legszínvonalasabb El Clásicója, hiszen egyik fél sincs a csúcson, de a meglepően gyenge 90 perc végül így is eldőlt a második félidő hajrájában. Érdemes megvizsgálni, mi a helyzet most a fogadóirodáknál így, hogy a fővárosiak egypontos fórra tettek szert.

{"headTitle":"Melyik csapat nyeri a spanyol bajnokságot?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-06 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Real Madrid","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Barcelona","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Atlético Madrid","odds":"175","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Getafe","odds":"270","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Sevilla","odds":"350","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Nos, az egy egység néhány tized előnyt jelent a Blancóknak, hiszen Benzemáék elsőségére 1.75, Messiékére 2.05-szörös szorzóval fogadhatunk.

Összehasonlítva ez az egyik legnagyobb külföldi bukmékerrel, remek oddspárnak mondható, hiszen a bukinál 1.72-2.00 a két szorzó, míg a honi irodánál mindkét szám magasabb.

Noha a 2019/20-as kiírás az elmúlt évek legkevésbé színvonalas idénye, az üldözőknek így sincsen szemernyi esélyük sem a bukmékerek szerint, hiszen második helyen az Atlético Madridot találjuk 175-szörös szorzóval, míg a harmadik pozícióban lévő, "csak" tízpontos lemaradással küzdő Sevillára 350-szeres pénz reményében fogadhatunk.

Az előttünk álló hétvégén mindkét gigásznak kötelezője lesz, hiszen a Barcelona a Sociedadot fogadja, míg a Real Madrid Sevillába látogat a Betishez.

Szerinted melyik csapat nyeri a bajnoki címet?

 

299432

>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<