Női kézi BL

Az FTC ellen, a Győr mellett fogadunk - tippek a női kézi BL-re

Vasárnap a Fradi és a Győr is pályára lép a női kézilabda BL-ben. Naná, hogy mindkét csapat meccsére tippeltünk!

A Ferencváros az Esbjerget fogadja vasárnap. - Fotó: fradi.hu

Vasárnap mindkét női kézilabda kirakatcsapatunk pályára lép a Bajnokok Ligájában, a Ferencváros az Esbjerg együttesét fogadja, míg a Győr a Buducsnoszt otthonába látogat, ezen meccsekből pedig egy kombit gyúrtunk össze.

A Ferencváros sorsa múlt héten Bukarestben megpecsételődött, mivel annak köszönhetően, hogy kikapott a CSM otthonában, kiesett a Bajnokok Ligájából. Így a zöld-fehérek két hátralévő meccsükön nyomás nélkül léphetnek pályára, ugyanakkor pechjükre pocsék formában vannak, ráadásul mindkét ellenfelének még nagyon kellenek a pontok.

A Fradi a hétvégén az Esbjerg együttesével méri össze tudását, amely gárda még harcban van az első helyért a csoportban, mindemellett pazar szériában van, főleg, ami a BL-t illeti. A dánok ráadásul minőségibb játékoskerettel bírnak, aminek köszönhetően órási iramot tudnak diktálni, ami már a kinti meccsen sem ízlett az FTC-nek.

Mindezek tükrében pedig mi a jóval motiváltabb vendégek mellett tesszük le voksunkat, igaz, csak kétesélyben, avagy már döntetlen esetén is zöldülne tippünk.

A kombink másik meccse a Buducsnoszt-Győr ütközet. Papíron ezt a mérkőzést az ETO el is engedhetné, hiszen elég, ha hozza a jövő heti, Valcea elleni otthoni találkozóját és akkor is megnyerné csoportját. Azonban ismerve Danyi Gábort és lányait, borítékolható, hogy a kisalföldiek győzelemre törnek Montenegróban is.

A sikerre pedig minden esélyük megvan, főleg azok után, hogy az elmúlt héten milyen mélyről jöttek vissza a Brest otthonában és nyerték meg azt a roppant fontos rangadót.

Noha a Buducsnoszt Győrben képes volt megszorítani az ETO-t, akkor Danyiék még sebezhetőek voltak, hiszen igen nagy gödörben voltak. Amiből már kivánszorogtak, és mivel a felek közti jelentős minőségbeli különbség van a magyar csapat javára, így nem volna meglepő, ha ezúttal is a győriek sikerével érne véget a felek randevúja.

{"headTitle":"Női kézilabda BL kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-01 15:00","footerTitle":"Eredő odds: 2.00","footerLink":"https://www.hatharomhun.com/fogadoirodak/tippmixpro/go","events":[{"eventTitle":"FTC - Esbjerg // Esbjerg vagy döntetlen","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Buducsnoszt - Győr // Győr","odds":"1.39","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}