La Liga

Ezek a legvalószínűbb eredmények az El clasicón

Komoly téttel bír a vasárnapi Real Madrid - Barcelona derbi, megnéztük, milyen eredményeket várnak az irodák.

Már csak néhány órát kell várni és útjára indul a labda a 2020-as év első klasszikusán, avagy a Bernebeu-ban egymásnak feszül a Real Madrid és a Barcelona. Mivel a két csapat nagyon közel áll egymáshoz a tabellán, sokan előrehozott bajnoki döntőnek aposztrofálják a találkozót.

Szerkesztőink tippjeiről már olvashattatok korábban, mostani cikkünkben azt gyűjtöttük ki, hogy a fogadóirodáknál mely' pontos eredmények rendelkeznek a legkisebb szorzóval.

A számok alapján a legvalószínűbb végeredmény az 1-1-es döntetlen, majd a 2-1-es hazai győzelem.

Érdekesség, hogy az 5 legvalószínűbb pontos eredmény alapján a meccsen 3.5 gól alatti végeredmény születik. Erre az opcióra jelenleg 1.55-ös szorzóért lehet fogadásokat kötni.

Szerinted mi lesz a Real Madrid - Barcelona meccsen a végeredmény?

 

 

 

{"headTitle":"Pontos végeredmény ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlen 1:1 ","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Real Madrid 2:1","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Real Madrid 1:0 ","odds":"9.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Barcelona 2:1 ","odds":"10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Barcelona 1:0","odds":"11.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3093520] 2020-03-01 21:00:00 Real Madrid - Barcelonax;