Logibet

Csatlakozz a Logibethez, nyerj együtt a profikkal!

  • Logibet

Reméljük, te is láttad, hogy megéri csatlakozni a Logibet egyre növekvő táborához!

Véget ért a Logibeten a 10 napos ingyenes időszak, amely során bárki betekinthetett a profik munkájába. A legjobb mérkőzés előtti tippek mellett a Discordon az élő tippmesterek szobái is nyitva álltak az érdeklődők előtt, így állandó volt az izgalom a fogadók életében. Az élet viszont az ingyenes időszak végeztével sem áll meg, sőt, a java még csak most következik!

Az előttünk álló hónapok ugyanis köztudottan a futballvilág legizgalmasabb heteit nyújtják majd, hiszen végéhez közelednek a topbajnokságok, egyre kevesebb csapat marad életben a Bajnokok Ligájában és az Európa Ligában, valamint sűrűsödnek a rangos tenisztornák, dartsviadalok és egyéb események. A rutinos tippmesterek pedig már tűkön ülve készülnek a nyári felkészülési találkozókra és kupaselejtezőkre, biztosítva ezzel, hogy az év 12 hónapjában legyen mivel nyerni.

Kattints és csatlakozz!

Nagyon sok tipsternek ezek a hetek jelentik az igazi aranybányát, hiszen sorra jönnek a csak az egyik csapat számára fontos mérkőzések és a motiválatlan együttesek, így könnyű olyan információkhoz jutni, amellyel le lehet győzni a fogadóirodákat.

Mit kapok az előfizetésemért?

Rengeteg kiváló tipster publikál tippeket minden nap oldalunkon, hiszen jelenleg is hat master és öt senior tippmester küldi ki ötleteit a Logibeten. Egyetlen előfizetés áráért bármennyi tippmesterre feliratkozhatsz, így követhetsz akár 1, de akár 14 tipstert is, az ár attól még ugyanannyi marad. A tippekről pedig e-mailes értesítést küldünk, így nem maradsz le egyetlen eseményről sem!

Mindemellett az előfizetésekhez automatikusan járnak a Discordon megtalálható élő tippek is, ahol akár egy zárt, privát csoportban beszélgethetsz a többi előfizetővel és a Logibet tippmestereivel. Ha pedig nincs kedved válogatni a tippmesterek és a tippek között, javasoljuk, hogy próbáld ki egyedi fejlesztésű, profi algoritmusunkat, amelynek köszönhetően a SuperTipster kiválogatja neked a legértékesebb tippeket.

Bármelyik csomagot is választod, bizonyosan jó döntést hozol. A Logibet ugyanis elkötelezett abban, hogy az előfizetők érdekeit nézve egy korrekt, hiteles szolgáltatást nyújtson, amely egyedülállónak számít a magyar piacon.

Ha az elmúlt napokban elnyerte a tetszésedet a Logibet és szeretnél csatlakozni az egyre csak növekvő táborunkhoz, akkor itt a legjobb alkalom! Tarts velünk és kaszálj a profikkal!