La Liga

Ezt várjuk mi - tippek a Real Madrid - Barcelonára

Fej-fej mellett vezetik a tabellát a csapatok, így a vasárnapi El clasico akár az aranyéremről is dönthet. Lássuk szerkesztőink miként vélekednek az esélyekről.

varin

Furcsa Clásico lesz ez, nem arról szól, hogy melyik csapat az erősebb, melyik tudja dominálni a másikat, hanem inkább arról, hogy két "okés" csapat közül kinek jön ki jobban a lépés. Teljesen elképzelhető forgatókönyv, hogy a Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapatában például egyik sem lesz ott és mindkettő a La Ligával vigasztalódhat csupán. Azt szerintem nem kell különösebben ecsetelni, mennyire fontos 90 perc lesz, a Barcának nagy könnyebbség lenne a 3 pont begyűjtése és az 5 pont előny, míg a Realnál az előzés a cél. De - mint írtam - ez most nem két gigász háborúja lesz, hanem amolyan éhezők viadal stílusú meccs, amelyhez még akkor is sok lap dukál, ha tudjuk, az elmúlt években azért volt, hogy magas volt a mostani, 7-es line.

Lahozt viszont nem kell félteni, az utolsó négy bajnokiján odavágott 36 lapot, így most is jó esély van a kártyapartira.

Tipp: Büntetőlapok száma 6,5 felett 1.53 @    

 

mr.blonde

Nem igazán ihletett meg ez a mérkőzés, mert picit langyosnak tűnik most mindkét csapat. Ilyen esetekben szokott beesni egy unalmasnak tűnő döntetlen, amely eredmény úgy igazából egyik együttesnek sem lenne rossz.

Egyáltalán nem érzem most erősnek egyik oldalt sem, a madridiak játéka nem nagyon pörög mostanában, a Barcelonában pedig fontos játékosok sérültek. A barcelonai meccshez hasonló forgatókönyvet várok, így közel négyszeres szorzóért szerintem megérheti megjátszani egy döntetlent.

Tipp: Döntetlen @ 3.70     

 

Tomihmv

Noha ezen fordulót követően még rengeteg van hátra a spanyol bajnokságból, vagyis alapvetően nem ez a klasszikus dönt a bajnoki aranyérem sorsáról, mégis kimondhatatlanul nagy téttel bír ez a találkozó.

Egyik fél sincs kifejezetten jó passzban, főleg a madridiak, akik három hete nem tudtak tétmeccset nyerni, a BL-ből pedig gyakorlatilag kiestek. A vendégek ugyan négy veretlenül megvívott találkozóval a hátuk mögött érkeznek a derbire, de jó párszor csak szerencséjük volt, hogy nem kaptak ki, illetve tele vannak hiányzóval.

Mindkét félnek tehát jól jönne a siker, ami erőt adhatna a folytatásra, emiatt, továbbá a felek múltja miatt borítékolható, hogy egy kőkemény találkozóra van kilátás, ami könnyen lehet, hogy a decemberi meccshez hasonlóan nem a szép fociról szól majd.

Ezért én személy szerint a büntetőlapokban látok fantáziát, hiszen két formán kívül csapat, ilyen horderejű meccsén, ilyen játékvezetővel - Antonio Mateu fújja a sípot -, ez egyértelműen adja magát. Az őszi meccsen 8 lapot hoztak össze a felek, az előjelek alapján pedig ezúttal is könnyedén összejöhet legalább ugyanennyi.

Tipp: Büntetőlapok száma 7,5 felett 2.01 @    


Ti mire fogadnátok a Real Madrid - Barcelona meccsen?

[3093520] 2020-03-01 21:00:00 Real Madrid - Barcelonax;