Bajnokok Ligája

Bajban a Juve, a többi párharc viszont lefutott? - oddsok a visszavágókra

  • varin

Megnéztük a visszavágók, illetve a végső győztes szorzóit is a Tippmixprónál.

Véget ért a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek első köre, a csapatok két hét múlva folytatják a csatározásokat. Az első négy párharcot korábban már kiveséztük, most pedig lássuk, hogyan is áll a     a keddi és szerdai találkozók továbbjutóihoz.

Nem túl meglepő módon Münchenbe már csak egy kötelező 90 perc miatt érkeznek majd a csapatok, ezzel a visszavágóval nem is nagyon érdemes foglalkozni, oddsot sem kapunk a londoniak sikerére. A Chelsea-nek évezredes csodára lenne szüksége, reálisan nézve a kettős vereség a legvalószínűbb kimenetel Lampard fiainak.

Kiveséztük már a másik keddi találkozót is, amely nehézkes másfél órát hozott a Barcelonának. A katalánok ugyanis az 1-1-ért is komolyan megizzadtak, ráadásul több sérültjük és eltiltottjuk is van, így távolról sem tekinthetőek toronymagas favoritnak, amiben az irodák is egyetértenek.

Kevés az esélye viszont a Real Madridnak, amely hiába szerzett vezetést a Manchester City ellen hazai pályán, egy kérdéses ítéletekkel tarkított mérkőzésen végül az angolok nyerni tudtak Spanyolországban. Bár Guardioláék dominanciája egyáltalán nem volt kirívó, a 2-1-es győzelem idegenben több, mint jó eredmény, és a 6.75-ös szorzó is azt mondatja velünk, a párharc eldőlt.

Torinóban azonban parázs visszavágó vár ránk, ebben ne legyenek kétségeink. A Juventus egy borzalmas 90 percet produkált Lyonban, így megérdemelten kerültek hátrányba a francia gárda ellen. A szerdán látott produktum biztosan nem lesz elég Itáliában sem, ahol mondjuk jelenleg egy zárt kapus visszavágó sem lehetetlen. A nemzetközi irodák a hátrány ellenére Ronaldóék továbbjutását várják, míg a     50-50-re hozta ki a számokat, amely az olaszokban bízó fogadóknak egy kiváló befektetés lehet.

A végső győztes szorzóinak tekintetében nem állt be hatalmas változás, élen van a Manchester City és a Bayern München, mint két olyan favorit gárda, amely minden bizonnyal továbbjut, míg őket meglepően alacsony szorzóval követi a Liverpool.

Itt érdemes is megállni egy pillanatra, hiszen a címvédő továbbjutására 2.00 körüli szorzón tehetünk pénzt, amely jobb befektetésnek tűnik, mint a végső győzelmüket megjátszani, hiszen vélhetően a kvalifikáció esetén is magasabb lesz ez a szám, mint 3.60.

A futottak még résznél találjuk a Barcát, a PSG-t és a Lipcsét, míg a bravúrra készülő Matracosokra már 22-szeres, a szinte biztos továbbjutó Atalantára 31-szeres, míg a megoldhatatlannak tűnő feladat előtt álló Real Madridra 38-szoros pénz reményében tehetünk zizit.

2020-03-10;42
2020-03-11;42
2020-03-17;42
2020-03-18;42