Bajnokok Ligája

Ezen az oddson ez a tipp kötelező?

Idegenben is esélyes a győzelemre a Juventus, de a Lyon saját közönsége előtt megizzaszthatja az Öreg Hölgyet.

A végső győzelemre is esélyes Juventus a francia Lyont húzta a nyolcaddöntők sorsolásán, ami kedvező szcenáriónak tűnik az olaszok szempontjából. Az esélyeket jól szemlélteti, hogy a továbbjutásra vonatkozó piacokon a Juventus 1.15-ös szorzók kapott a bukiktól, vagyis vaskos meglepetésnek számítana, ha az olasz bajnok nem tudná megoldani a Lyon jelentette feladatot.

Csapathírek

Mindkét együttes győzelemmel hangolt erre a találkozóra, a franciák a Metz, az olaszok pedig a Spal otthonában nyertek bajnokit a hétvégén. A formák meglehetősen hasonlóak, mindkét együttes botlott párszor az elmúlt hetekben, de olyan nagy panasz egyik oldalon sem lehet az eredményességre.

Rákanyarodva a szerda esti meccsre, egyértelmű, hogy az Olimpique küzd több gonddal. A Lyon csapatából több kulcsjátékos is hiányzik majd sérülés miatt, Memphis Depay, Youssouf Kone, Reine-Adelaide, Rafael és vélhetően Leo Dubois sem lesz ott a pályán a Juve ellen. Ez a lista elég komoly veszteséget jelent, de az is igaz, hogy a játékosok többsége nem most dőlt ki a sorból, így hiányukhoz valamelyest már hozzászokhatott a csapat.

A Juve kerete olyan bőséges, hogy Douglas Costa, Khedira és Demiral hiánya sem igazán sorsdöntő, Miralem Pjanic kimaradása már picit fájóbb lehet Sarrinak, de a hétvégén gólt szerző Aaron Ramsey vélhetően ismét kísérletet tesz, hogy jól pótolja a bosnyákot.

A Juve a szokásos 4-3-3-as felállást választhatja idegenben is, elöl a Dybala-Cuadrado duóval és persze Cristiano Ronaldóval.

[3236258] 2020-02-26 21:00:00 Lyon - Juventusx

 

>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az akár 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<

Mire érdemes fogadni?

Az nálunk nem kérdés, hogy jelenleg a Juventus alkotja a jobb csapatot. A Zebrák nem titkolt célja, hogy végre a sok Scudetto mellett egy BL-serleget is megnyerjenek, így ez a sorozat számukra prioritást élvez. Dörzsölt egy garnitúra játszik most Torinóban, így az ilyen oda-visszavágós párharcot is pontosan érzik a játékosok. Éppen ezért saccolunk úgy, hogy a Juventus nem fog betlizni és már az első összecsapáson egy olyan eredményt ér el, amellyel nagy lépést tesz a továbbjutás felé.

Cristiano Ronaldo aktuális formája

Fogadási szempontból az egyik legérdekesebb kérdés, hogy CR7 folytatja-e kiváló sorozatát. A portugál csillag abszolút bombaformában futballozik ebben az évben, így szerda este is ő lehet a nyerőember. Az is világos, hogy a BL jelenti számára az igazi kihívás, így a motivációval biztosan nem lesz probléma.

A 35 éves támadó góljára 1.90-es szorzót fizetnek.

Ez igen izgalmasnak tűnik, tudván, hogy Ronaldo milyen formában van, egyáltalán nem 'halott ötlet' meglövetni őt.

Az alapgondolatunk egy szoros, de inkább vendégsiker, amihez egy biztonságosabb és egy rizikósabb tippötletet is találtunk. Egy +0-s ázsiai hendivel egy alacsonyabb, egy pontos különbség eltalálásával pedig egy jóval magasabb szorzót lehet megcsípni.

 

Ti mire fogadtok a Lyon-Juventus meccsen?

{"headTitle":"Lyon - Juventus ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-26 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Cristiano Ronaldo gólt szerez ","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Juventus +0 ","odds":"1.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Vendégcsapat egy góllal nyer ","odds":"3.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3236258] 2020-02-26 21:00:00 Lyon - Juventusx;