Championship

Két meccs, három gól, 1.80-as odds - egyszerűnek tűnik ez a kombi

  • varin

Több mérkőzés is gólesőt hozhat a szerdai játéknapon. Lássuk a legjobb fogadásokat mára.

Szerdán este a figyelem középpontjában természetesen a két BL-meccs, illetve az EL-találkozó áll, de azért ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az angol másodosztályban hat pályán is rúgják majd a bőrt. Ugyan a keddi nap sem telt el bombameglepetés nélkül, hiszen a Brentford a sereghajtó Luton otthonában kapitulált, mára megpróbáltunk összeállítani egy biztonságosnak tűnő kombit, a Boro-Leeds meccs beharangozóját pedig itt találjátok. Lássuk, hogyan is nyernénk ma szép pénzt, mindössze három góllal!

Hull City-Barnsley

Az újdonsült sereghajtó magasabb fokozatba kapcsolt, a Barnsley ugyanis két győzelemből érkezik. A Middlesbrough legyőzése nem akkora csoda, viszont a Craven Cottage-en hármat lőni nagyon szép eredmény, márpedig ilyen hat pontot követően a bajnokin január eleje óta nyeretlen Hull City vendégeként is bőségesen lesz esélyük Woodrow-éknak. Bármennyire is borzalmas formában vannak a Tigrisek és bármennyire is sok a hiányzójuk, azért a háromesélyes szorzók kicsit elgondolkodtatóak, így talán az 1x-be fektetni sem akkora hiba.

Mindazonáltal egy biztonsági határon muszáj játszani az overt, hiszen ebben a párosításban nemigen van benne, hogy gól nélkül maradnak a felek, ráadásul ősszel is négy gól született.

Millwall-Birmingham

A londoniak védelme a liga egyik legerősebb hátsó sora, ezt kár is tagadni. 34 meccsen csupán 39 gólt kaptak, amelynél jobb mutatóval csak a top5 büszkélkedhet, otthon pedig alig 1 gólos a bekapott átlaguk. A forma viszont nem annyira csúcsszuper, mint várhattuk, voltak ugyanis hetek, amikor Bodvarssonékat már a rájátszás környékén láttuk ólálkodni. Az együttes legutóbb a Wigantől szenvedett vereséget, ha pedig az utolsó hét tétmeccsüket nézzük, a mérleg egy nem túl acélos 1-2-4, kilenc bekapott góllal.

Fotó: Birmingham Mail

A vendégeknek olyan nagy terveik sosem lehetettek, viszont február végére elérkeztek oda, hogy nagyjából letudták a szezon nehezét, még gyűjtenek pár kötelező pontot és meglesz a stabil középmezőny, amely azért az elmúlt években okozott néha problémát. Pep Clotet kiváló munkát végez, ebben a keretben sokkal több nincsen, a forma viszont egészen szenzációs. Január 1-jét követően 11 tétmeccsen maradt veretlen a City, míg a rúgott gólátlaguk egészen korrekt.

Legutóbb hazai pályán a Sheffieldnek hármat vágtak, de december 21-e óta minden bajnokin mattolták legalább egyszer az ellenfelet. Ősszel Birminghamben 1-1 lett, az elmúlt években pedig a párharcot rendre a vendégek uralták. Most egy gól is elég lenne az üdvösséghez.

{"headTitle":"Championship-kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-26 20:45","footerTitle":"Eredő odds: 1,77","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hull City-Barnsley - 1,5 gól felett","odds":"1.18","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Millwall-Birmingham - Birmingham 0,5 gól felett","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
2020-02-26;48