Bajnokok Ligája

Nagy esélyt kapott a Barcelonától a Napoli

A továbbjutás szempontjából remek eredményt ért el Nápolyban a Barcelona, a visszavágó azonban elég kemény diónak ígérkezik a katalánok számára.

Messi és Griezmann duójára nagy teher hárul / FC Barcelona facebook

1-1-es döntetlennel végződött kedden este a Napoli - Barcelona Bajnokok Ligája nyolcaddöntős párharc első mérkőzése, vagyis az olasz együttesnek nem sikerült előnyt szereznie a barcelonai visszavágó előtt. Az idegenben lőtt gólnak és a döntetlennek köszönhetően a Barcelona kiváló helyzetbe került a továbbjutást illetően, ugyanakkor Quique Setiénnek elég sok problémát kell megoldani a március 18-ai visszavágón.

A jelen állás szerint ugyanis a katalánok a sérülések és eltiltások miatt mindössze 12  játékosukra számíthatnak a visszavágón, ebből viszont ketten kapusok. A komolyabb sérüléssel bajlódó játékosok mellé ugyanis Vidal és Busquets is feliratkozott a listára, a két középpályás eltiltás miatt hagyja majd ki a Nou Campban megrendezésre kerülő randevút.

 

A Barcelona hiányzói a visszavágóra

  • Luis Suárez
  • Ousmané Dembelé
  • Jordi Alba
  • Sergi Roberto
  • Arturo Vidal
  • Sergio Busquets
     
Lionel Messinek, Antoine Griezmann-nak és Nélson Semedónak figyelnie kell a visszavágón, ha sárga lapot kapnak, akkor a Barca továbbjutása esetén kihagyják a negyeddöntő első felvonását.

A fentieken kívül Gerard Piqué állapota vet fel még kérdéseket, miután a védő bicegve hagyta el a nápolyi gyepet, ugyanakkor a találkozó után a világbajnok azt nyilatkozta, hogy már a hétvégi Real Madrid elleni rangadón is pályára akar lépni.

Egyszóval nehéz hetek következnek a Barcelona számára, amely a bajnokságban kiélezett harcot vív a Real Madriddal. A BL-kiesés óriási kudarcnak számítana, azonban a hiányzók ismeretében azért a remek játékosokkal felálló Napolinak bőven lehet esélye a meglepetésre.

Ennek egyelőre picit ellentmondanak a fogadóirodák szorzói. A Barca győzelmét 1.35-1.40 környékén lehet fogadni, míg a Napoli barcelonai sikere 7-8 szoros kasszával kecsegtet. A továbbjutásra kínált oddsokban is komoly az eltérés, a Barca negyeddöntője 1.35-öt fizet, míg a Napoli akár három-négyszeres haszonnal is csábíthatja a fogadókat.

Szerinted jól vannak belőve a szorzók?

 

 

 

 

{"headTitle":"Barcelona - Napoli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-18 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barcelona ","odds":"1.43","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Napoli","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3236268] 2020-03-18 21:00:00 Barcelona - SSC Napolix;