Bajnokok Ligája

Nevetségesen alacsony szorzók a BL-ben - te hol vársz meglepetést?

Ezen a héten is igazi nagyágyúk lépnek pályára a Bajnokok Ligájában, de a bukik szerint lefutott párharcokról van szó.

Fotó: Sky Sports

A 2019/20-as BL-szezon egyenes kieséses szakaszának második játékhetén négy parádés párosítás küzdelmeit csodálhatjuk meg. Többek közt pályán lesz a német, angol, spanyol és olasz bajnokság címvédője, de az ellenfelek is bitang játékerőt képviselnek.

A továbbjutási szorzók alapján a legszorosabb a Real Madrid-Manchester City lehet, bár a Blancók háza táján komoly gondok vannak. Nem elég, hogy hosszú veretlenségi szériájuk a hétvégén megszakadt a Levante ellen (1-0-ra maradt alul a csapat), de ami még nagyobb baj, hogy Hazard ismét lesérült. A 29 éves belga támadó bokatörést szenvedett és egyes értesülések szerint akár két hónapot is kihagyhat. A BL-rutin ennek ellenére a madridiak mellett szól, ahogyan az is, hogy a City el van átkozva a sorozatban.

Érdemes lesz követni minket, hiszen ahogy már megszokhattátok, ezúttal is mind a négy BL-meccsel kapcsolatban részletes beharangozóval jelentkezünk a hatharom.com-on.

A legmeglepőbb talán, hogy papíron majdnem a Chelsea-Bayernen a legegyértelműbb a továbbjutó kiléte. A Bajorok ugyan Hansi Flick kezei alatt szépen feljavultak, de azért láthattuk azt is, hogy továbbra sem annyira stabil a gépezet. Persze ez így van a Chelsea-nél is és azzal valóban nehéz vitatkozni, hogy az oda-visszavágós rendszerben a németek az esélyesek, de ez az oddsszabás akkor is túlzásnak tűnik.

A legkönnyebb dolga elvileg a Juventusnak lesz, aki a tavalyi Ligue 1-bronzérmes Lyonnal meccsel, de a bukik szerint a Barcelona továbblépése sem kérdéses a Gattuso által irányított Napoli ellen.

Szerinted melyik párosításon juthat tovább az underdog?

 

>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az akár 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<