NB II

A piac legmagasabb szorzóját bombázzuk a Tippmixprónál

  • varin

Sehol nincs olyan jó szorzó a listavezetőre, mint a honi bukmékernél. Használjuk ki rögvest!

Fogadási szempontból nagyon jó kis NB II-es játéknapot rendeznek hétvégén hazánkban, a Logibeten már több tipp is megtekinthető a Merkantil Bank Ligából. Ráadásul az ingyenes napok okán mindezeket előfizetés nélkül tekintheti meg bárki, így akinek nem lesz elég az alábbi tippötlet,a Logibeten talál továbbiakat. No, de lássuk, miért is éri meg a hétvége legalacsonyabb szorzójára is rápróbálni.

{"headTitle":"Ajka-MTK","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-23 17:00","footerTitle":"Minimum 3-as kötésben","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ajka","odds":"4.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"MTK","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Magabiztosan közeledik az NB I felé az MTK együttese, amely hazai pályán verhetetlen, de idegenben is 7-2-2-es mérleggel bír. A fővárosiak kérdés nélkül a bajnokság legerősebb csapata, a 3. helyezett Siófokhoz képest meglévő 12 pont fórjuk pedig elárulja, jövőre bővül a budapesti együttesek száma az OTP Bank Ligában. Persze ehhez még kell néhány kötelező győzelem, olyan, mint amilyen vasárnap este vár Prosserékre.

Noha tény, hogy az Ajka nem egy könnyedén legyőzhető csapat, hiszen képesek voltak négy gólt is rúgni a Hungária körúton, valójában egy igen hektikus gárdáról van szó. Az évet 1-1-1-es mérleggel kezdték, amely egy reális forgatókönyv az ellenfeleket nézve. Kis Károly vezetésével újoncként teljesen elfogadható eredménysort tudhat maga mögött az Ajka, ráadásul a Balmazújváros kizárása és a kilátástalan váci helyzet miatt csak egy csapatot kell megelőzniük, amely lehet akár a Haladás, a Tiszakécske, a Budaörs, a Kazincbarcika vagy a Szolnok is.

Az MTK remek formájáról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, az utolsó hat bajnokijukon 16 pontot szereztek, a kupában kettős győzelemmel, kapott gól nélkül verték ki a Dunaújvárost, így készülhetnek a Dorog elleni következő fordulóra, amely egy kellemes párharc lehet.

Az 1.50-es odds teljesen rendben van a vendégek sikerére, 

különösen azért, mert sehol máshol nincsen 1.45 sem a kék-fehérek sikere, így a Tippmixpro szorzója kifejezetten értékes.

Esetleg bátrabb forgatókönyvben is gondolkozhatunk, a legalább kétgólos MTK-siker 2.40-es oddson fogadható, míg az első félidei vezetés 1.75-ön.

>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az akár 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<

{"headTitle":"Ajka-MTK","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-23 17:00","footerTitle":"Minimum 3-as kötésben","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"MTK","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3088719] 2020-02-23 17:00:00 FC Ajka - MTK Budapestx;