Darts

Ekkora oddsért vétek kihagyni a Van Gerwen-verő angolt

  • Cesc18

Vaskos pénz ütheti a markunkat, ha Nathan Aspinall behúzza valamelyik Players Championship versenyt a hétvégén.

Hétvégén Wiganben, a Robin Park Arénában folytatódnak a Players Championship küzdelmei. Immáron már az 5. és 6. versenyre kerül sor szombaton, illetve vasárnap.

A korábbi állomásokon Gary Anderson, Nathan Aspinall, Ryan Searle és Krzysztof Ratajski örülhetett, akik így négyen vezetik is a PC ranglistáját. Utóbbi győzelme egyébként meglehetősen fájó volt számunkra, hiszen egy héttel korábban éppen ő volt a három játékos közül az egyik, akire felhívtuk a figyelmet. Akadt azonban olyan leleményes olvasónk, aki a második PC-hétvégén is bizalmat szavazott a lengyelnek, ezzel pedig szép kasszát könyvelhetett el.

Ratajskit és Ian White-ot a továbbiakban sem hülyeség megtámogatni egy kis pénzmaggal, hiszen hiába döntőztek legutóbb, még mindig az egekben a szorzójuk. A    előbbire 31.00-szeres, utóbbira 30.00-szoros oddsot kínál.  

A lengyel és az angol mellett Dave Chisnallra hívtuk még fel a figyelmet korábban, ám látva az elmúlt hétvégéken mutatott formáját, őt jobb parkoló pályára tenni. 80 körüli átlagokkal hullott ki a tornák elején, szóval Chizzynek elég nagyot kellene javulnia ahhoz, hogy tényező legyen. 

Vannak nála sokkal jobb formában lévő játékosok, például az a Nathan Aspinall, aki csütörtök este a Premier League keretén belül vissza tudott vágni Michael van Gerwennek a világbajnokságon elszenvedett vereségért. 

Ez már nem az első alkalom volt 2020-ban, hogy zseniálisan játszott Asp. A második Players Championship fordulót például úgy nyerte meg, hogy dobott egy 9 nyilast és egy 117.45-ös körátlagot is a torna folyamán. A másik három állomáson sem szerepelt rosszul, így ő gyűjtötte eddig a legtöbb pénzt az idei PC versenyeken.

A Van Gerwen elleni siker még egy komoly önbizalom löketet adhatott számára, így véleményünk szerint 15.25-ös oddson vétek lenne kihagyni a hétvégére. Amilyen formában van és amilyen elszántsággal játszik, bőven benne van a pakliban, hogy vagy szombaton vagy vasárnap ismét megvillan. 

Tudtad?

 

 

 

 

A     akár 5.000 HUF üdvözlő bónuszt kínál az új játékosainak. Nincs más dolgod, mint regisztrálni, befizetni és legalább 1.000 HUF értékben elhelyezni az első fogadásod minimum 1.40-szeres oddson. Ha az alábbi tippet küldöd játékba 5000 forinttal, akkor 76 ezer forint ütheti a markod, a tétet pedig a honi buki állja!

 

>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az akár 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<
 

{"headTitle":"Players Championship 5","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-22 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nathan Aspinall nyer","odds":"15.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}